Blogger barátok


baantal.jpg

 

NESTON_logo_new2.png

A feketét itt is jól főzik

Import Kávé

Café Shop

Terápia ál-önsegítő könyvekkel

Terápia ál-önsegítő könyvekkel

2017. június 19. - Darqo

johan_deckmann01.jpg

A helyes, jól és jókor alkalmazott szavak és mondatok ugyanúgy működnek, mint a gyógyszerek. Nem szimplán placebo hatású készítmények és nem is csak a felületi kezelésben van szerepük, hanem a probléma tényleges meg/feloldásában.

Sajnos nincsen egy általános gyógyszer, szó vagy mondat, amely mindenki számára, minden helyzetben segít, a válaszainkat, megoldásainkat magunknak kell megtalálni, de a jó hír az, hogy a keresés eredményre szokott vezetni. Néha még csak pénzt sem kell kiadnunk értük (ha csak azt nem számítjuk, hogy mondjuk az internetért havidíjat fizetünk), mert szembejönnek velünk a kedvenc oldalainkon.

Mint például Johan Deckmann dán művész, gyakorló terapeuta projektje, amelyben különböző általános problémakörökben fogalmazza meg esszenciális gondolatait önsegítő könyvek hangulatában. Némelyik vicces, némelyik arcon csap, de minden esetben elgondolkodtat.

Nekem az egyik legütősebb a poszt kezdőképe volt, azonnal jó érzéssel töltött el az ál-könyvre nyomtatott információ. Magamra ismertem és (újra) rájöttem, hogy én abba a kategóriába tartozom, akik nagy általánosságban, teljesen feleslegesen túlparázzák a dolgokat. A valódi nyugtalanságra okot adó tényezők száma ugyanis a legtöbb esetben teljesen elenyésző.

Johan Deckmann elérhetőségei:

Weboldal

Facebook

Instagram

johan_deckmann02.jpg

johan_deckmann03.jpg

johan_deckmann04.jpg

johan_deckmann05.jpg

johan_deckmann06.jpg

johan_deckmann07.jpg

johan_deckmann08.jpg

johan_deckmann09.jpg

johan_deckmann10.jpg

johan_deckmann11.jpg

via: colossal

A bejegyzés trackback címe:

https://manzardcafe.blog.hu/api/trackback/id/tr1312574555

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása