Blogger barátok


baantal.jpg

 

NESTON_logo_new2.png

A feketét itt is jól főzik

Import Kávé

Café Shop

Ez az, amit soha nem akarsz nyalogatni: szennyvíz-jégkrémek

Ez az, amit soha nem akarsz nyalogatni: szennyvíz-jégkrémek

2017. június 16. - Darqo

szennyviz_jegkrem01.jpg

A Tajvani Nemzeti Művészeti Egyetem három hallgatója meglehetősen érdekes és gusztustalan projekttel hívta fel magára és a környezetszennyezés káros hatásaira a figyelmet a közelmúltban.

Guo Yi-hui (郭怡慧), Hong Yi-chen (洪亦辰) és Cheng Yu-ti (鄭毓迪) tervezők Tajvan 100 különböző helyszínén gyűjtöttek szennyvízmintákat, amelyeket később jégkrém formában lefagyasztottak, majd gyantával tartósítottak az örökkévalóságnak, ráadásul remek csomagolást is készítettek hozzájuk.

A sikeres, Young Pin Design Award díjra jelölt, a Taipei World Trade Center neves 36th Young Designers Exhibition 2017 kiállításán is bemutatott "Polluted Water Popsicles" projekt nagyon szemléletes és felkavaró példával szolgál a vízszennyezés döbbenetes mértékével és az emberekre gyakorolt negatív hatásaival kapcsolatban. Hiszen ha most nem figyelünk oda és nem vigyázunk eléggé, nemsokára csak a saját mocskunkat nyalogathatjuk.

A projekt Facebook oldalát itt találjátok: https://www.facebook.com/PollutedWaterPopsicles

szennyviz_jegkrem02.jpg

szennyviz_jegkrem03.jpg

szennyviz_jegkrem04.jpg

szennyviz_jegkrem05.jpg

szennyviz_jegkrem06.jpg

via: colossal

A bejegyzés trackback címe:

https://manzardcafe.blog.hu/api/trackback/id/tr312591059

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása