Blogger barátok


baantal.jpg

 

NESTON_logo_new2.png

A feketét itt is jól főzik

Import Kávé

Café Shop

Utazás a káprázatos faforgácsdimenzióban

Utazás a káprázatos faforgácsdimenzióban

2017. április 26. - Darqo

pejac_redemption01.jpg

Pejac újra egy olyan ötletes alkotássorozattal jelentkezett, amely mellett nem lehet szó nélkül elmenni, sőt, a neves spanyol street art művésznek sikerül elérnie, hogy teljesen más szemszögből nézzünk egy olyan egyszerű, hétköznapi alapanyagra, mint az OSB (Oriented Strand Board) faforgácslap, amely a kezei között a legizgalmasabb pszeudo-mesekönyvvé változik, amivel valaha találkozhatunk.

A "három rétegű, irányított forgácselrendezésű speciális ragasztással készült" alapanyag segítségével feszültséggel teli történeteket mesél a Redemption című sorozatban elkészített alkotásokon keresztül. Teljesen biztos vagyok abban, hogy innentől fogva én is kutatni fogom a különböző rétegeket és figurákat, a különleges dimenzió által elmesélt történeteket a farostlemezeken (és más hasonló felületeken is).

A művészről szóló korábbi bejegyzéseinket itt olvashatjátok el.

pejac_redemption02.jpg

pejac_redemption03.jpg

pejac_redemption04.jpg

pejac_redemption05.jpg

pejac_redemption06.jpg

pejac_redemption07.jpg

pejac_redemption08.jpg

pejac_redemption09.jpg

pejac_redemption10.jpg

pejac_redemption11.jpg

pejac_redemption12.jpg

via: colossal

A bejegyzés trackback címe:

https://manzardcafe.blog.hu/api/trackback/id/tr3212334331

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása