Blogger barátok


baantal.jpg

 

NESTON_logo_new2.png

A feketét itt is jól főzik

Import Kávé

Café Shop

Robbantott szék

Robbantott szék

2017. március 13. - Darqo

joyce_lin01.jpg

Joyce Lin designer hallgató a látványos "robbantott székkel" tarolta le a netet a közelmúltban. Azt pontosan egyelőre még nem tudom értelmezni, hogy a tervező miért az Exploded Chair fantázianevet találta a legalkalmasabbnak a különleges koncepcióhoz, hiszen nem egy atomjaira hullott székről van szó, amelynek apró alkotóelemeit gyantába ágyazta...

...hanem sokkal inkább úgy néz ki ez a végtelenségig minimalizált akril dobozba burkolt, nem rögzített, tehát minden mozdításra ide-oda dülöngélő, építőelemeire szedett és összeszerelés előtt álló archetipikus juhar fa szék, mintha az IKEA egy újfajta csomagolást tesztelne az összeszerelhető bútoraihoz.

Ha jobban belegondolunk, a jópofa bútorduó megvalósulása esetén egyébként egy áráért két különböző stílusú és hangulatú széket vásárolhatnánk, úgyhogy ha mondjuk a burkolat tönkremegy, még mindig összeszerelhetnénk egy fa változatot. Nekem kellene!

joyce_lin02.jpg

joyce_lin03.jpg

joyce_lin04.jpg

joyce_lin05.jpg

joyce_lin06.jpg

via: mymodernmet

A bejegyzés trackback címe:

https://manzardcafe.blog.hu/api/trackback/id/tr3112317023

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása