Blogger barátok


baantal.jpg

 

NESTON_logo_new2.png

A feketét itt is jól főzik

Import Kávé

Café Shop

Gumikacsafejű betörő és más árnyékfirkák

Gumikacsafejű betörő és más árnyékfirkák

2017. március 06. - Darqo

vincent_bal01.jpg

Vincent Bal belga művész folyamatban lévő sorozatában különböző tárgyak árnyékai adják meg az illusztrációk fő alkotóelemeit. Gumikacsa nélkül nem látszana a betörő, szivargyújtótöltő nélkül a kukta, falevél nélkül a bárány feje, és még sorolhatnám a jópofa megoldásokat. Ilyen egyszerű ötletesség láttán a rajongás érzéséhez mindig vegyül egy kis irigység is, hogy ilyenek nekem miért nem jutnak eszembe?!

Ha esetleg annyira tetszenek a tehetséges illusztrátor, filmrendező alkotásai, hogy akár vásárolnál is belőlük, akkor az Etsy boltját ajánlom figyelmedbe...vagy esetleg magad is megpróbálhatsz hasonló rajzokat készíteni, próba szerencse!

Az elmúlt években számos olyan témáról írunk már a blogon, ami megdolgoztatja az érzékeinket, ezek közül az egyik kedvenc a mai posztba található kreatív illusztrációkat is magába foglaló az optikai illúziók világa. Ha kíváncsiak vagytok ezekre a bejegyzésekre, akkor itt és itt nézelődhettek.

vincent_bal02.jpg

vincent_bal03.jpg

vincent_bal04.jpg

vincent_bal05.jpg

vincent_bal06.jpg

vincent_bal07.jpg

vincent_bal08.jpg

vincent_bal09.jpg

vincent_bal10.jpg

vincent_bal11.jpg

via: colossal

A bejegyzés trackback címe:

https://manzardcafe.blog.hu/api/trackback/id/tr3911985720

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása