Blogger barátok


baantal.jpg

 

NESTON_logo_new2.png

A feketét itt is jól főzik

Import Kávé

Café Shop

Egy művész tökéletes víziója – Kele Fodor Ákos / Echolália

Egy művész tökéletes víziója – Kele Fodor Ákos / Echolália

2017. március 03. - Darqo

echolalia01.png

Eljött végre a nap, amikor kézbe vehettem az Echoláliát, Kele Fodor Ákos költő, író, drámaíró, szerkesztő különleges kiadványát, amelyet anno úgy mutattam be nektek, hogy egy „audiovizuális bujálkodás a költészettel”. Muszáj megosztanom veletek az élményt: a művész víziója szerintem tökéletes formát kapott! Olyan jó lenne, ha ez a színvonal lenne a minimum az élet összes területén, mert akkor semmi gond nem lenne a világgal...A recenziós példányt a szerző bocsátotta a rendelkezésemre, amiért hálás köszönet!

Ákos tavaly év elején egy közös ismerősünkön keresztül keresett fel, hátha érdekel minket az a projekt, amin az azt megelőző időszakban hosszasan dolgozott. Első pillanatban nem is igazán értettem, hogy miről van tulajdonképpen szó, de aztán összeraktam a képet.

Az Echolália fantázianevű hibrid egy olyan verseskötet, amely az 1983-ban született tehetség szerzeményeit tartalmazza, amelyeket különböző tehetséges grafikusok segítségével jelenítettek meg, tehát a tipográfia is mámorító gyönyöröket okoz, és ha ez még nem lenne elég, egy kísérleti elektronikus zenei albumot is készítettek hozzá, hogy teljes mértékben uralja a projekt az érzékszerveinket...már csak valami designersüti kellett volna mellékelni a csomaghoz, hogy tényleg minden érzékszervünket az Echolália uralhassa.

A közösségi finanszírozás segítségével megvalósult Echolália összességében annyira zseniális lett, Kele Fodor Ákos olyan magasra tette a lécet, hogy ahogy fentebb is írtam, ez kellene, hogy a minimum szint legyen a jövőben, ennél kevesebbel már nem érdemes próbálkozni! Komolyan!

Ha szeretnél még többet megtudni róla, esetleg megvásárolnád, az alábbi oldalakon informálódhatsz:

Echolália weboldal → http://www.echolalia.space/

Megrendelés → http://www.echolalia.space/246-pcs/

Ma este lesz az Echolália bemutatója a Trafóban, érdemes lesz ellátogatni, többek között azért is, mert a bemutató ideje alatt az Echolália kedvezményes áron, 10.000.-Ft-ért lesz megvásárolható (eredetileg 14.990.-Ft-ba kerül)! Bővebb információt itt találsz a bemutatóról →

http://trafo.hu/hu-HU/echolalia

Tavalyi posztunkat, amelyben egy miniinterjút is olvashattok Kele Fodor Ákossal, ide kattintva találjátok.

Az Echolália létrejöttét ők segítették:

A zenéért Modeo volt a felelős, a designért a Hooh Studio, a költeményeket vizuális formába öntő tervezőgrafikusok pedig a következők: Bodolóczki Júlia Jula, Borzák Márton, Fekete Miklós, Herr Ágnes, Kiss Zsombor, Mayer Norbert, Serfőző Péter, Simon Péter Bence, Thury Lili.

echolalia02.png

echolalia03.png

echolalia04.png

echolalia05.png

echolalia06.png

echolalia07.png

echolalia08.png

echolalia09.png

echolalia10.png

echolalia11.png

echolalia12.png

echolalia13.png

A bejegyzés trackback címe:

https://manzardcafe.blog.hu/api/trackback/id/tr6512307979

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása