Blogger barátok


baantal.jpg

 

NESTON_logo_new2.png

A feketét itt is jól főzik

Import Kávé

Café Shop

Túlméretezett kötött fotel az új "Kell!"

Túlméretezett kötött fotel az új "Kell!"

2017. március 01. - Darqo

veega_tankun01.jpg

A vastag fonalból kötött használati tárgyak a melegség, otthonosság érzete miatt mindig felkeltik a figyelmemet. Korábban olyan divatkellékekrelakberendezési kiegészítőkre és kisállatfekhelyekre csodálkoztam rá, amelyek közül bármelyiket elfogadnám, de akkor még valószínűleg kósza gondolat sem volt a mai posztban megmutatott fotel.

Persze van egy egy kis csalás a dologban, ez egy "olyan, mintha" fotel, hiszen a kötött ülőfelület nem valódi fonalból készült, hanem egy hosszú, hurkaszerűen pihe-puhára töltött anyagból, de ez számomra nem vesz el semmit az értékéből.

Veega Tankun brit designer kézzel készített, egyszerű, mégis jópofa, játékos és vicces koncepciójáról van egyébként szó, amely a pillanat tört része alatt berobbant a köztudatba, miután a nagyobb design oldalak és blogok felkapták a témát. Egy újabb "Kell!"-kategóriás bútordarabról van szó, amelyből sajnos egyelőre csak egy-egy prototípus készült...

Veega Tankun elérhetőségei

Facebook

Instagram

Érdemes megnézni a kísérleti bútorkollekció többi darabját is ide kattintva.

veega_tankun02.jpg

veega_tankun03.jpg

veega_tankun04.jpg

veega_tankun05.jpg

veega_tankun06.jpg

veega_tankun07.jpg

via: colossal

A bejegyzés trackback címe:

https://manzardcafe.blog.hu/api/trackback/id/tr2412303837

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása