Blogger barátok


baantal.jpg

 

NESTON_logo_new2.png

A feketét itt is jól főzik

Import Kávé

Café Shop

Lenyűgöző kerámiaátverések

Lenyűgöző kerámiaátverések

2017. február 06. - Darqo

tom_kowalczyk01.jpg

Sokszor és sokfajta jópofa, szokatlan, egyedi, felkavaró, megbotránkoztató, de mindenképpen kiemelkedő alternatívát mutattunk már az újragondolt hétköznapi használati tárgyak világából a blog elmúlt 7 évében, Tim Kowalczyk konyhai kiegészítői pedig újabb különleges lehetőséggel gyarapítják a végtelen tárházát.

Bögréi, poharai, tárolói, tálcái gyakran úgy néznek ki, mintha kartonlapokból formázta volna meg a tervezőjük, de valójában precízen kidolgozott kerámiatárgyakról van szó, amelyek a megpillantásuktól számítva a „KELL!”-kategóriába sorolódnak nálam.

Nem csak ezek miatt érdemes megnézni a trompe-l’oeil kerámiákat készítő amerikai művész weboldalát, hanem mert olyan, szintén kerámiából formált hiperrealisztikus tárgyakat, szobrokat találunk, mint például a (zseniális!) fémdobozokra hasonlító bögrék, késekkel és ollókkal átszúrt kődarabok, bilincsek, gyógyszeres üvegek, festőpemzlik, szögek, falevelek és más nyalánkságok.

tom_kowalczyk02.jpg

tom_kowalczyk03.jpg

tom_kowalczyk04.jpg

tom_kowalczyk05.jpg

tom_kowalczyk06.jpg

tom_kowalczyk07.jpg

tom_kowalczyk08.jpg

tom_kowalczyk09.jpg

tom_kowalczyk10.JPG

tom_kowalczyk11.JPG

tom_kowalczyk12.JPG

tom_kowalczyk13.JPG

tom_kowalczyk14.JPG

tom_kowalczyk15.JPG

via: colossal

A bejegyzés trackback címe:

https://manzardcafe.blog.hu/api/trackback/id/tr5111959927

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása