Blogger barátok


baantal.jpg

 

NESTON_logo_new2.png

A feketét itt is jól főzik

Import Kávé

Café Shop

A siker receptkönyve – Máté Krisztina - Az első millióm

A siker receptkönyve – Máté Krisztina - Az első millióm

2017. január 21. - Darqo

az_elso_milliom.jpg

Annyira kell a pozitív tartalom, a siker, mint az éhezőnek egy falat kenyér, ezért „csak úgy” is érdemes ilyen témákról beszélni, ha pedig aktualitása is van, vétek lenne szó nélkül elmenni mellette. Bárcsak azt mondhatnám, hogy a mai könyvajánlóban arról beszélek majd, hogy hogyan szereztem meg időközben az első milliómat, de ma még nem ez a sikertörténet a főszereplő, hanem Máté Krisztina riporter-műsorvezető azonos című könyve és tévéműsora.

Az első millióm című könyv az RTL II-n futó, jelenleg második évadját taposó tévéműsor első felvonásában szereplő emberek történeteit foglalja össze. A könyv formátum sokkal nagyobb teret adott a szerzőnek, így a 33 milliomos sikerhez vezető történetét kibővítve olvashatjuk benne, többek között a Prezi, a Ustream, a Sziget, az IVANKA Beton Design vagy éppen a Tipton Eyeworks alapítói avatnak be örömmel a nyílt titkaikba.

A hangsúly nem az első 1 millió forint tényleges megszerzésén van, sokkal inkább beszél újra és újra felbukkanó, végül megvalósításért kiáltó álmokról, és persze a kudarcokkal, félelemmel, bizonytalansággal tarkított utakról, amelyeken a kérlelhetetlen kitartás ráncigál keresztül a megvalósulásukig. Felemelő és ösztönző könyvről van szó, amely mindenkit feltölt energiával, akinek pedig éppen arra van szüksége, az első lépések megtételére inspirál.

Máté Krisztina szerint ez egy „receptkönyv”, amelyben megtalálhatóak a siker hozzávalói, olyanok mint például az alázat, elsősorban önmagunkkal és álmainkkal, és csak másodsorban a világgal és a sajnos túl sok huhogóval szemben, a mérhetetlen mennyiségű, időponthoz nem köthető, időintervallumok közé nem szorítható munka, a talpra állás képességének elsajátítása a folytonos pofára esések után értelmezhetetlen helyekről érkező életenergia segítségével.

A könyvben szereplők arról beszélnek, hogy van esély, van lehetőség idehaza is tisztességesen elérni a sikert, hiába károg körülöttük nagyjából mindenki. A könyv olvasgatása közben karnyújtásnyi közelségbe kerül a diadal, de persze a lépéseket helyettünk senki nem fogja megtenni. Az utolsó oldal elolvasása után pedig egyértelművé válik, hogy nincs is mire várni, nincs megfelelőbb időpont a jelen pillanatnál, ha van egy jó ötleted, most tegyél azért, hogy megvalósuljon!

A recenziós példányt a kiadó bocsátotta a rendelkezésemre, amiért hálás köszönet!

A könyvet a 21. Század Kiadó oldalán jelentős kedvezménnyel veheted meg, de természetesen a többi könyvesboltban is megtalálod. Kattints a kiadók nevére bővebb információkért:

 

21. Század Kiadó

 

Libri

Bookline

Líra

 

Az első millióm elérhetőségei

 

Weboldal

Facebook

 

az_elso_milliom02.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://manzardcafe.blog.hu/api/trackback/id/tr3412131057

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása