Blogger barátok


baantal.jpg

 

NESTON_logo_new2.png

A feketét itt is jól főzik

Import Kávé

Café Shop

Kitört madárillúzió az ablakon

Kitört madárillúzió az ablakon

2017. január 13. - Darqo

pejac_bird01.jpg

Pejac, a neves spanyol street art művész újra egy ötletes, fantáziadús és látványos ablakinstallációval kápráztatta el az embereket. A fiumei Modern és Kortárs Művészeti Múzeum szervezésében tavaly megrendezett Spajalica művészeti esemény részeként hozta létre a képeken látható Camouflage című látványos illúziót, amelyhez ablaküveget használta fel, valamint két másik köztéri alkotást is készített a városban.

A kompozíció egy gyereket ábrázol, aki csúzlival lő a tovaröppenő, ijedt galambokra. A gyerek sziluettje festve van, az ablakok üvegeit pedig stilizált madárformában törte ki, így olyan, mintha az ismeretlen alak valóban kilőtte volna az üveget a kegyetlen játék közben. A látványos illúzióval René Magritte belga szürrealista festőművész bárányfelhős ég-testű sziluettmadarai előtt szeretne tisztelegni.

Pejacról szóló korábbi bejegyzéseinket itt olvashatjátok el.

A fotókat Sasha Bogojev készítette.

pejac_bird02.jpg

pejac_bird03.jpg

pejac_bird04.jpg

pejac_bird05.jpg

pejac_bird06.jpg

pejac_bird07.jpg

pejac_bird08.jpg

pejac_bird09.jpg

via: colossal

A bejegyzés trackback címe:

https://manzardcafe.blog.hu/api/trackback/id/tr5111969077

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása