Blogger barátok


baantal.jpg

 

NESTON_logo_new2.png

A feketét itt is jól főzik

Import Kávé

Café Shop

OCTOGON 132.

OCTOGON 132.

2017. január 12. - Darqo

image9.JPG

Senkit nem biztatnék arra ebben a fagyos időben, az influenza szezon kezdetén, hogy szabadidejében az utcákat járja szebbnél szebb épületek után kutatva, de szerencsére nem kell lemondani erről az inspiráló tevékenységről, csak a helyzethez kell igazítani. Én például azt a verziót választottam a múlt hétvégén, hogy bevackolódva az ágyba, egy bögre forró tea társaságában virtuálisan túrázom a legújabb OCTOGON magazin segítségével. A már-már könyv vastagságú 132. lapszám olvasgatása közben pedig úgy repültek el az órák, hogy észre sem vettem.

Nem nehéz kiszakadni a valóságból, ha olyan gyönyörűségekkel találkozhatunk a mindig igényes kiadványban, mint például az újonnan nyílt londoni design múzeum...

image1.JPG

...a Tóth Project Építésziroda Kft. által megvalósított, Dunakeszi környékén található családi ház…

image2.JPG

...a címlapfotón látható Nemzeti Tenisz Edzőközpont...

image3.JPG

...a Csabai Flóra építész által felújított Körössy villa…

image4.JPG

...a Dealogic látványos új irodatere…

image5.JPG

...vagy éppen Schreck Ákos építész saját magának tervezett lakása.

image6.JPG

Ez még csak a töredéke annak, amit a magazinban találtok. Jó szívvel ajánlom nektek hétvégére, úgyhogy a munkából hazafelé menet érdemes benézni valami nagyobb újságoshoz és beszerezni egyet az OCTOGON 132-ből!

OCTOGON elérhetőségek

 

Weboldal

Facebook

octogon_132_01.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://manzardcafe.blog.hu/api/trackback/id/tr512120291

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása