Blogger barátok


baantal.jpg

 

NESTON_logo_new2.png

A feketét itt is jól főzik

Import Kávé

Café Shop

Káprázatos ceruzalények egy másik világból

Káprázatos ceruzalények egy másik világból

2017. január 09. - Darqo

jennifer_maestre01.jpg

Jennifer Maestre szobrászművész a ceruzát használja eszközként arra, hogy a fantáziájában fel-felbukkanó különleges lényeket megformázza és ezzel láthatóvá tegye a számunkra is. A világunkba áthívott teremtmények egészen egyszerűen káprázatosak, hosszú percekig leköti a figyelmet az egyes részletek precíz kidolgozottsága, a vibráló, mégis harmonikus színorgia.

Az amerikai művésznő alkalmanként több száz ceruzát használ fel különböző méretben és textúrában a tengervilág által inspirált, külvilággal szemben védekező és gyakran félelmetesen tüskés, azonban simogatni és tapogatni való organizmusokhoz.

Ha a képek átnézése után ellenállhatatlan vágyat éreznél arra, hogy birtokolj egyet az alkotások közül, Maestre Etsy boltját ajánlom a figyelmedbe. Arra viszont érdemes felkészülni mielőtt kattintanál, hogy a kézzel készített egyedi szobrok, ékszerek, entitások nem az olcsó kategóriába tartoznak.

jennifer_maestre02.jpg

jennifer_maestre03.jpg

jennifer_maestre04.jpg

jennifer_maestre05.jpg

jennifer_maestre06.jpg

jennifer_maestre07.jpg

jennifer_maestre08.jpg

jennifer_maestre09.jpg

jennifer_maestre10.jpg

via: colossal

A bejegyzés trackback címe:

https://manzardcafe.blog.hu/api/trackback/id/tr7711969015

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása