Blogger barátok


baantal.jpg

 

NESTON_logo_new2.png

A feketét itt is jól főzik

Import Kávé

Café Shop

Designer naplók, füzetek, jegyzettömbök – Paperworks by TATZ

Designer naplók, füzetek, jegyzettömbök – Paperworks by TATZ

2016. december 18. - Darqo

01.jpg

A Hoffmann Petra és Szendrey Gabi által 2014-ben kitalált és felvirágoztatott, ideiglenes designer tetoválásairól híres TATZ különböző kollekcióit már az első pillanatban imádtuk Lacival, egy apró titok, hogy az első valódi tetoválásaim tökéletes helyét is a segítségükkel teszteltem és választottam ki magamon.

Az érzelmi kötődés miatt így talán nem lesz annyira meglepő a számotokra, hogy amikor jótékony céllal készített sorozattal vagy valami újdonsággal jelentkeznek, nagy örömmel számolok be róla. Például most is, amikor egy új, limitált példányszámú papírtermék kollekciót mutatnak be az idei karácsonyi szezon alkalmával. A Paperworks kollekcióban különleges, kézzel készített, szitanyomott füzeteket, naplókat és jegyzettömböket találunk, amelyeken a letisztult minimalizmus és a tradicionális mexikói “otomi” mintavilág jelenik meg a két tervező segítségével.

018.jpg

A geometrikus alapformák és a stilizált állatmotívumok egyaránt gazdag szimbólumrendszerrel bírnak. A szimbolikus jelleg, az ellentétek egyensúlya és az egységes, következetes anyaghasználat teremti meg a kollekció karakterét. A természetesség és a minimalizmus a színekben és a kiválasztott anyagokban is fellelhető: a füzetek natúr barna kraft kartonból készült borítóin egy szín nyomással jelennek meg a különféle grafikai elemek. A füzetek elkészítésének minden apró fázisa – a borítók szitázása és a hátoldal aranyprégelt Paperworks logója, a kötészet, vagy akár csak a sarkak lekerekítése – kézi munkával és gondos odafigyeléssel készült.

A Paperworks by TATZ füzetkollekciója, amelyben kétféle spirálfüzet, négyféle irkafüzet és kétféle jegyzettömb található, már kapható a márka webshopjában és az alábbi budapesti üzletekben:

Mono Art & Design – 1053 Budapest, Kossuth Lajos u. 12.

Rododendron Art & Design Shop – 1052 Budapest, Semmelweis u. 19.

Insitu – 1053 Budapest, Múzeum körút 7.

wonderLAB – 1053 Budapest, Veres Pálné utca 3.

Szimpla Design Shop – 1073 Budapest, Kazinczy utca 14.

FIÓK – 1111 Budapest, Budafoki út 5–7.

Fian Concept – 1014 Budapest, Úri utca 26.

 

TATZ elérhetőségek

 

Weboldal

Facebook

Tumblr

Instagram

 

03.jpg

04.jpg

05.jpg

06.jpg

07.jpg

010.jpg

014.jpg

020.jpg

025.jpg

026.jpg

032.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://manzardcafe.blog.hu/api/trackback/id/tr4512049655

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása