Blogger barátok


baantal.jpg

 

NESTON_logo_new2.png

A feketét itt is jól főzik

Import Kávé

Café Shop

Boldog szülinapot babzsákfotel! – Blup! 15 limitált kollekció

Boldog szülinapot babzsákfotel! – Blup! 15 limitált kollekció

2016. december 14. - Darqo

blup15_05.jpg

Idén nyáron írtam nektek arról, hogy milyen jóleső érzés, amikor azokkal a márkákkal, akiket a blog indulása óta élénken figyelünk, egyszer csak megkeresnek valamilyen formában minket, hiszen ez azt is jelenti, hogy az, amit létrehoztunk Lacival, érdemes számításban venni. Ilyen a babzsákfoteleket készítő Blup! is, akiknek a lakberendezési kiegészítőin már azelőtt órákat ücsörögtünk filmeket nézegetve a barátoknál, mielőtt létrehoztuk volna a Manzárd Cafét.

A Blup! 2001 óta készít babzsákfoteleket, az elsők voltak és azóta is a legnagyobb, legmegbízhatóbb ilyen jellegű vállalkozás a piacon. Az elmúlt 15 év során kiváló minőségű és tartós, letisztult formavilágú, mindenféle színben beszerezhető és tervezhető, kicsiknek, nagyoknak és állatoknak is készített kényelmes, fiatalos kiegészítőikkel hamar belopták magukat az emberek szívébe.

blup15_02-2.jpg

Az elmúlt években ráadásul lehetőségük volt számtalan rászoruló családon segíteni egy-egy fotellel, vagy álltak valamely nemes ügy mellé bútoraik kölcsönbe adásával, valamint rengeteg belsőépítészeti, rendezvényszervezési, marketing, sőt, gyógyászati projektben nyújtottak már az ügyfeleik számára is ötletes megoldásokat, úgyhogy rendületlenül haladnak előre a siker útján. Teszem hozzá, megérdemelten, amely bizonyításaként csak annyit tudok mondani, hogy egyik barátunknál már több mint tíz éve használatban van egy Blup! fotel, és köszöni szépen, még mindig nagyon jól érzi magát!

blup15_03-2.jpg

Azt sajnos pontosan nem tudom, hogy 15 évvel ezelőtt melyik napon indult útjára a Blup! márka, de én 37 évvel ezelőtt ezen a napon, úgyhogy ezen a személyes vonatkozáson felbuzdulva örömmel számolok be nektek az egyszerűen csak „15”-nek hívott szülinapi limitált kollekciójukról, amely az elmondásuk szerint „sohatöbbetvisszanemtérőmenőség”, és amely a szürke 3 legszebb árnyalatával várja az érdeklődőket.

blup15_04-2.jpg

A huzatot ezúttal is a nyáron megismert francia Dickson-Constant SUNBRELLA nevű anyagából készítik, amely kifejezetten finom tapintású és egyike a legellenállóbbaknak, ráadásul UV-és vízálló, amely annyit jelent, hogy ha mondjuk karácsony délelőtt belehuppansz a Blup!-odba, hogy megnézd a Reszkessetek betörők! ismétlését és közben kiömlik rá a kakaó, simán, gond és folt nélkül letörölheted, de azért nem érdemes a halászlében fürdetni hosszú órákig. Minden egyes darab megkapta amúgy a 15-ös hímzést a jeles alkalomból, de ez a „tetkó” nem hivalkodó, csak finoman, a babzsákfotel alsó részére helyezték el az emléket, a válaszható színű szegélycsík színével megegyező cérnával.

A Blup! „15” kollekció valóban limitált, tehát csak néhány darab és csak most kapható, úgyhogy érdemes lecsapni rájuk. Ide kattintva tudtok nézelődni és rendelni belőle.

blup15_08.png

Amit még mindenképpen érdemes tudnotok a Blup! fotelekről

 

POLISZTIROL GYÖNGY TÖLTET

Polisztirol babzsákfotel töltetünk antiallergén, könnyű és víztaszító. A mikrogyöngyök felülete és formája teszi lehetővé, hogy egymáson elmozdulva optimálisan rendeződjenek így a babzsákfotel felvegye a benne ülő testformáját. A használat intenzitásától függően térfogata idővel csökken, a belső huzaton lévő zipzáron keresztül pótolható.

BELSŐ HUZAT

A babzsákfotelek belső huzata 100% pamut molinóvászon, funkciója kizárólag a töltet tartása, külső huzat nélküli használata nem ajánlott. Optimális esetben koszolódni sem fog, mosni nem szükséges (nem is javasolt), a rajta elhelyezett cipzáron keresztül a töltet mennyisége változtatható és pótolható.

STRAPAVARRÁS

A babzsákfotelek külső és belső huzata egyaránt igen erős varrással készül, amelyre egy év garanciát vállalnak. Amennyiben – garanciális időn túl – szakadást tapasztalható, csak be kell vinni hozzájuk a problémás huzatot, és segítenek a problémán.

KÜLSŐ HUZAT

A babzsákfotelek külső huzatát többféle szövetből készítik (a varrásra szintén egy év garanciát vállalva), amelyeknél elsődleges szempont a tartósság. A 100% pamutvászontól kezdve a könnyen karbantartható kevertszálas szöveteken keresztül a nyomtatható PVC anyagokig széles a skála színben és tapintásban egyaránt.

EMBLÉMÁZÁS

A babzsákfotelek sajátja a fotelek oldalába varrt Blup! címke, illetve a hímzett embléma. Hímzéssel, esetenként szitanyomással oldják meg partnerek branding elképzeléseit, ha egyik technika sem felel meg a céloknak, a (PVC) huzatanyag teljes felületét nyomtatják.

Termékpalettájuk színes és változatos, bárki találhat magának érdekességet. Kifejezetten gyermekek számára is készítenek ülőalkalmatosságokat, amelyeket Bluppo! márkanév alatt lehet megtalálni, kutyák és macskák számára is készítenek fekhelyeket "noe" fantázianév alatt. Az újrahasznosítás is kiemelt szerepet kap, kezdetektől igyekeznek odafigyelni a környezetterhelés minimalizálására, a működésükhöz szükséges energiafelhasználás csökkentésén keresztül a hosszú évekig használt tárolózsákokig, és nem utolsósorban a reBlup! újrafotelekig, amelyek például vitorlavászonból és katonai sátorlapból készülnek. Ha ez sem volna elég, weboldalukon egyedi színekben is tervezhetünk magunknak babzsákfotelt, úgyhogy tényleg rengeteg igényt kielégítő szolgáltatásokkal várják az érdeklődőket.

 

Blup! elérhetőségek

 

Weboldal

Facebook

Instagram

Pinterest

 

blup15_06.jpg

blup15_07.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://manzardcafe.blog.hu/api/trackback/id/tr8612043199

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása