Blogger barátok


baantal.jpg

 

NESTON_logo_new2.png

A feketét itt is jól főzik

Import Kávé

Café Shop

Felszaggatott félelemrétegek

Felszaggatott félelemrétegek

2016. december 05. - Darqo

beccyridsdel01.jpg

Beccy Ridsdel brit keramikusművészről már a blog indulásának évében írtunk, különleges, felszínt feszegető, azt orvosi pontossággal lehántó, valóságot megmutató szobrai egyszerű egyértelműségükben azonnal belopták magukat a szívünkbe.

Korábban úgy fogalmaztam a látványos alkotásokat nézve, hogy számomra olyanok, mint a hólepel elolvadása után újra láthatóvá váló és fokozatosan virágba boruló rét...mint a lelkünk és valódi énünk, amelyről fokozatosan lehántásra kerülnek a fölösleges félelemrétegek, már amennyiben eléggé bátrak vagyunk és bevállaljuk, hogy megmutatjuk magunkat a világnak. A rengeteg változástól függetlenül vagy talán pontosan ezek miatt, az elmúlt években készített szobrok ugyanezt a gondolatsort váltották ki belőlem, úgyhogy elhoztam őket mutatóba, hátha lesznek még hozzám hasonlóan mások is, akiknek az önbizalmára jótékony hatással lesz a látvány segítségével felszínre törő téma.

Ha szívesen viszontlátnád valamelyik gyönyörűséget a lakásodban, érdemes bekukkantanod Beccy online boltjába ide kattintva.

Weboldal

Facebook

Instagram

beccyridsdel02.jpg

beccyridsdel03.jpg

beccyridsdel04.jpg

beccyridsdel05.jpg

beccyridsdel06.jpg

beccyridsdel07.jpg

beccyridsdel08.jpg

beccyridsdel09.jpg

via: colossal

A bejegyzés trackback címe:

https://manzardcafe.blog.hu/api/trackback/id/tr9211948521

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása