Blogger barátok


baantal.jpg

 

NESTON_logo_new2.png

A feketét itt is jól főzik

Import Kávé

Café Shop

Egyedülálló tájképszőnyegek kézzel készítve

Egyedülálló tájképszőnyegek kézzel készítve

2016. november 25. - Darqo

alexandra_kehayoglou01.jpg

Hiába trendi a különböző anyagokból, változatos formákban készített szépséges járólapok, padlóburkolatok használata, miután olyan családban nőttem fel, ahol a szobákban padlószőnyeg volt, így nekem ez a lakberendezési kiegészítő hozzátapadt az otthonosság érzéséhez. Ez az oka annak, hogy rendszeres időközönként különleges szőnyegkoncepciókról, megvalósult ötletekről olvashattok nálunk, ma például Alexandra Kehayoglou egyedi használati tárgyairól.

Az argentin művész kézzel készített gyapjú szőnyegei olyanok, mintha madártávlatból fotózott buja tájképek vagy mohaerdők lennének, ezzel pedig életre szóló VIP belépőt nyert a Manzárd Caféra. Nem tudom, hogy ti hogy vagytok vele, de engem jó érzések kerítenek hatalmukba, ha arra gondolok, hogy reggelente a hideg padló helyett ezekre a minden bizonnyal pihe-puha – és persze tudom, sokak szerint nehezen tisztán tartható – szőnyegekre kellene rálépnem.

Ha te is szereted a szőnyegeket, errefelé még több érdekes témát találhatsz!

alexandra_kehayoglou02.jpg

alexandra_kehayoglou03.jpg

alexandra_kehayoglou04.jpg

alexandra_kehayoglou05.jpg

alexandra_kehayoglou06.jpg

alexandra_kehayoglou07.jpg

alexandra_kehayoglou08.jpg

alexandra_kehayoglou09.jpg

alexandra_kehayoglou10.jpg

via: colossal

A bejegyzés trackback címe:

https://manzardcafe.blog.hu/api/trackback/id/tr2811927389

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása