Blogger barátok


baantal.jpg

 

NESTON_logo_new2.png

A feketét itt is jól főzik

Import Kávé

Café Shop

Librottiglia, avagy a bor találkozása a kortárs olasz irodalommal

Librottiglia, avagy a bor találkozása a kortárs olasz irodalommal

2016. november 23. - Darqo

librottiglia01.jpg

Két hónap híján 3 éve "száraz" vagyok, vagyis semmilyen alkoholt nem ittam és baromira nem hiányzik, még ünnepek vagy bulik alkalmával sem. Mondjuk előtte sem voltam nagy ivó, de azért a bulikákon én sem vetettem meg a lerészegedés lehetőségét. Ebből kiindulva furcsa lehet, hogy pont egy borforgalmazó cég új termékére hívom fel a figyelmeteket, de a csomagolás ötletességét emelném ki inkább az üvegek tartalma helyett.

Olvasgatni alkohol nélkül is jó, de ha már iszol, miért ne kulturálódnál, valószínűleg valami hasonló járhatott a Reverse Innovation design cég munkatársainak a fejében, amikor a Matteo Correggia olasz borászat felkérésére kitalálták a Librottiglia bormárkát, amelynek címkéje minden esetben egy-egy novellát rejt magában.

Három kortárs olasz írót választottak ki a projektben való részvételre, akik három rövidke történetet írtak a 375 ml-es palackokhoz, tehát körülbelül két pohár borocskát fogyaszthatsz el, miközben a novellákat olvasod.

Danilo Zanelli újságíró "L’omicidio" (A gyilkos) című története, ami egy humorral fűszerezett misztikus krimi, a Roero Arneis fantázianevű fehérborhoz jár.

librottiglia01-01_roero_arneis.png

Patrizia Laquidara énekes, író "La Rana nella Pancia" (Béka a pocakban) című története, ami egy izgalmas mese, az Anthos fantázianevű vörösborhoz jár.

librottiglia01-02_anthos.png

Regina Marques Nadaes kulturális producer, író "Ti amo. Dimenticami" (Szeretlek. Felejts el!) című története, ami egy életet megváltoztató szerelemről szól, a Roero fantázianevű vörösborhoz jár.

librottiglia01-03_roero.png

Ha szeretnél vásárolni a limitált kiadású borokból, ide érdemes kattintani.

librottiglia02.jpg

librottiglia03.jpg

librottiglia04.jpg

librottiglia05.jpg

librottiglia06.jpg

via: colossal

A bejegyzés trackback címe:

https://manzardcafe.blog.hu/api/trackback/id/tr211988560

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása