Blogger barátok


baantal.jpg

 

NESTON_logo_new2.png

A feketét itt is jól főzik

Import Kávé

Café Shop

Villámló felhőhangszóró lebeg a lakásban

Villámló felhőhangszóró lebeg a lakásban

2016. november 11. - Darqo

making_cloud02.jpg

A Richard Clarkson Studio két évvel ezelőtt már egyszer elvarázsolt a villámló viharfelhőt mintázó lámpájával, de igazából nem volt nehéz dolga a „design laboratórium” tervezőjének, hiszen a viharok, különleges elképzelések és az elegáns, mégis játékos ötletek nagy-nagy rajongója vagyok. Ezúttal megint egy viharfelhővé alakított bluetooth hangszóróval vett le a lábaimról, csak az elképesztően látványos kütyü most nem a mennyezetről lóg alá, hanem egy fa talapzat felett lebeg.

A különböző használati tárgyak, lámpák, hangszórók, bútorok tervezésével foglalkozó multidiszciplináris designer és a Crealev stúdió együttműködésében napvilágot látott Making Weather a mágnesesség ellenpólusainak taszító ereje (mágneses levitáció aka maglev technológia) miatt lebeg a minimalista formavilággal megbúvó alap felett (hasonló elven működő kaspóról írtam már korábban).

A kedvenc dalaink ritmusára „villámló” felhő privát diszkólámpaként is kiválóan alkalmazható, nyugis zene hatására pedig garantált a lelazulás. Én legalábbis a poszt végén található videó nézegetése közben azt éreztem, hogy kiváló relaxációs eszközként is alkalmazható lenne az egyelőre még csak prototípusként létező kiegészítő.

making_cloud01.gif

making_cloud03.jpg

making_cloud04.jpg

making_cloud05.jpg

via: colossal

A bejegyzés trackback címe:

https://manzardcafe.blog.hu/api/trackback/id/tr2111818079

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása