Blogger barátok


baantal.jpg

 

NESTON_logo_new2.png

A feketét itt is jól főzik

Import Kávé

Café Shop

Táborozós ősz ultramenő karórákkal és ékszerekkel – Camp Fossil

Táborozós ősz ultramenő karórákkal és ékszerekkel – Camp Fossil

2016. október 26. - Darqo

camp_fossil01.png

Az óra üzletek előtt képesek voltunk Lacival hosszú-hosszú percekig ácsorogni és nyálcsorgatva válogatni, hogy melyik karórák is tetszenek igazán, és ezt vegyétek szó szerint. Ha egy plázában volt dolgunk, akkor kábé mindegyik ilyen üzlet előtt megálltunk, jócskán megnövelve az ott eltöltött időt. Komolyan! Nem tudom, hogy miért pont az órák lettek azok a divatkiegészítők, amelyek mindkettőnket ennyire elvarázsoltak, de nem is akartunk hadakozni a tény ellen, inkább megéltük.

A kirakatok előtti ácsorgás közben aztán persze sosem tudtunk egyetlen kedvencet választani a bőség zavarában, legalább 8-10 olyan potenciális kiszemelt volt fejenként, amelyiket szívesen megvettünk volna, ha a bankszámláinkon ott pihentek volna a milliók. Álmodoztunk, hogy majd megcsináljuk a Manzárd kávézót, gazdagok leszünk és szanaszét vásároljuk magunkat az órákból (is). Mindenevők voltunk, ami a márkákat illeti, de azért voltak kedvencek, ezek közül pedig az egyik a Fossil volt, amely hangulatában, stílusában, designban egyaránt a Top 10-be tartozott nálunk.

camp_fossil02.jpg

Nem tudom, hogy hogyan működik az élet és mennyire igaz az az állítás, hogy az ember a figyelmével bevonzza a vágyott (és nem vágyott) dolgokat (is), ráadásul az imént írt és vágyott megvalósulási sorrend is totálisan összezavarodott, hiszen felfoghatatlan módon Laci sajnos meghalt a kávézónk megvalósulása, meggazdagodás és az órák megvásárlása előtt, de az tény, hogy a Fossil hazai forgalmazói idén ősszel megkerestek, hogy vegyek részt az őszi sajtótájékoztatójukon, tehát az egyik kívánság valahogyan mégis valósággá vált.

camp_fossil03.jpg

Különböző dolgok miatt sajnos nem tudtam rész venni az eseményen, de a fura összefüggéseken és a kedves megkeresésen felbuzdulva elhatároztam, hogy írni fogok erről a dologról, róluk és az ősszel megjelenő Camp Fossil karóra-és ékszerkollekcióról.

camp_fossil04.jpg

A Camp Fossil kollekcióban nagy hangsúlyt kapnak a természet és a vadon színei, a barna, a menta zöld, a lime, a mogyoróvaj árnyalatok. Annak érdekében pedig, hogy még izgalmasabbá tegyék a kollekció egyes darabjait, mimóza sárgával, rózsaszínnel, rozé arannyal és tengerészkékkel állították párba őket. A régi idők kempingezős, táborozós hangulata inspirálta a designereket a kollekció összeállításánál, olyan jóleső képfoszlányok, mint a ropogó tábortűz, gitározós énekelgetés, tollasozás, nevetés, sátorozás, számháború, bográcsozás/sütögetés, hálózsákba vackolódás.

camp_fossil05.jpg

Amikor a kirakat előtt bámultuk (többek közt) a Fossil órákat, csak hagytuk, hogy a különböző stílusok, színkombinációk hatással legyenek ránk. Ha a szóban forgó kollekcióval néztünk volna farkasszemet, az elegáns, nyugodt tónusok az ősz hangulatát keltették volna bennünk, de annyira speciálisan, mint ahogy az említett kampányban leírták, sosem tudtuk volna szavakká formálni a bennünk megszülető érzeteket. Hogy mit okoznak a márka által belőlünk előcsalogatott, felelevenített képfoszlányok? Segítségükkel a kollekció egyes darabjai a szimpla használati tárgyak kategóriájából kimozdulva közelebb kerülhetnek hozzánk, rájuk tapadnak a jóleső emlékeink és így személyesebbé változnak...a következő pillanatban meg már csak azt érzitek, hogy akarjátok őket magatoknak, magatokon.

Lefelé görgetve egy kicsit bővebben is elmerülhettek a kollekció különleges hangulatában, a webshopban pedig megtaláljátok a szépségeket. Szerintem érdemes egy kis időt szánni arra, hogy magatok is felfedezzétek az imént leírtak valóságtartalmát.

camp_fossil06.jpg

camp_fossil07.jpg

camp_fossil08.jpg

camp_fossil09.jpg

camp_fossil10.jpg

camp_fossil11.jpg

camp_fossil12.jpg

camp_fossil13.jpg

camp_fossil14.jpg

camp_fossil15.jpg

camp_fossil16.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://manzardcafe.blog.hu/api/trackback/id/tr4911837985

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása