Blogger barátok


baantal.jpg

 

NESTON_logo_new2.png

A feketét itt is jól főzik

Import Kávé

Café Shop

Remekművek a retro rajztáblán

Remekművek a retro rajztáblán

2016. október 10. - Darqo

jane_labowitch01.jpg

Gyerekkoromban én is próbálkoztam az „Etch-A-Sketch” rajzolótáblával, de tisztán emlékszem, hogy néhány bénácska rajz után elvesztettem az érdeklődésemet az egyébként kreativitást és kézügyességet is fejlesztő jópofa tárgy iránt.

Jane Labowitch amerikai művész nem ebbe a kategóriába tartozik, ő az a típus, aki 4 éves kora óta használja ezt az eszközt, és az elmúlt 20 évben olyan szinten tökélre fejlesztette a technikáját, hogy valószínűleg egyedülálló módon, simán megrajzol vele mondjuk egy Van Gogh képet.

A „Princess Etch A Sketch” néven ismertté vált tehetség Georges Seurat 1884-es remekművét, a Vasárnap délután Grande Jatte szigetén című alkotást például körülbelül 8 és fél óra alatt tapasztotta a képernyőhöz az ezüst részecskék segítségével.

A különleges rajzokat meg is lehet vásárolni a felhasznált rajztáblával együtt, de miután egyetlen példány készül belőlük, így az eredeti változat valószínűleg méregdrága lehet...nem tudom, ez csak feltételezés, mert a művésznő Etsy boltjában jelenleg csak limitált példányszámú printeket lehet beszerezni! Ha érdeklődnél irántuk, itt érdemes nézelődnöd.

jane_labowitch02.jpg

jane_labowitch03.jpg

jane_labowitch04.jpg

jane_labowitch05.jpg

jane_labowitch06.jpg

via: mymodernmet

A bejegyzés trackback címe:

https://manzardcafe.blog.hu/api/trackback/id/tr978806222

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása