Blogger barátok


baantal.jpg

 

NESTON_logo_new2.png

A feketét itt is jól főzik

Import Kávé

Café Shop

Rendületlenül a rendíthetetlenség útján gigantikus geometrikus grafikákkal

Rendületlenül a rendíthetetlenség útján gigantikus geometrikus grafikákkal

2016. október 07. - Darqo

katy_ann_gilmore01.jpg

Katy Ann Gilmore amerikai grafikus, festő, szobrászművész egyedi stílusban megfogalmazott, gyakran gigantikus méreteket elérő geometrikus és térhatású alkotásokat készít. Sok hasonlóan tehetséges, és azonos témakörben, stílusban alkotó művésszel lehet találkozni akár napi szinten, számomra mégis van valami megmagyarázhatatlanul vonzó az ő műveiben (is).

Az elmúlt évek tapasztalatai alapján egyre inkább egyértelművé válik számomra, hogy lenyűgöz az a fajta elszántság, türelem és precizitást, ami Gilmore-ra és a társaira jellemző. Nézem a képeket és tátott szájjal bámulom az utolsó ecset-ceruza-tollvonással minden egyes esetben az állhatatosság és kitartás szimbólumaivá váló gyönyörűségeket.

Néha elgondolkodom azon, hogy ha nem csak egyes művészek lépdelnének rendületlenül a rendíthetetlenség útján, hanem felbuzdulva az alkotások láttán egyre több és még több ember követné őket a saját álmaik, vágyaik megvalósításában, vajon hova juthatna a világ...

katy_ann_gilmore02.jpg

katy_ann_gilmore03.jpg

katy_ann_gilmore04.jpg

katy_ann_gilmore05.jpg

katy_ann_gilmore06.jpg

katy_ann_gilmore07.jpg

katy_ann_gilmore08.jpg

katy_ann_gilmore09.jpg

katy_ann_gilmore10.jpg

katy_ann_gilmore11.jpg

via: mymodernmet

A bejegyzés trackback címe:

https://manzardcafe.blog.hu/api/trackback/id/tr818806232

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása