Blogger barátok


baantal.jpg

 

NESTON_logo_new2.png

A feketét itt is jól főzik

Import Kávé

Café Shop

Szexi vázakollekció, amelyben egymással bujálkodnak az anyagok

Szexi vázakollekció, amelyben egymással bujálkodnak az anyagok

2016. október 05. - Darqo

erik_olovsson01.jpg

Erik Olovsson svéd designer Indefinite Vases című sorozatában a fúvott üveg többek között márvánnyal és gránittal enyeleg. Geometrikus és organikus formák, átlátszó és homályos, vagy mondhatjuk úgy, kitárulkozó és szégyenlős anyagok kerülnek figyelemfelkeltő, erőteljes és erotikus kapcsolatba.

A különleges kompozíciókban az üveg ráolvad, beszorul, lefolyik a különböző masszív, geometrikus tömbökön, amelyek így együtt látványos szimbólumként szolgálnak a férfias és nőies pólus viszonyával kapcsolatban.

A finom nőiesség, puhaság, simulékonyság kacérkodik, a szögletességgel, keménységgel, merevséggel, és közben tökéletesen kiegészítik egymást, harmóniában vannak egymással. Ha lakberendező lennék, a hálószobába ajánlanám ezeket a buja kiegészítőket, bár az is igaz, hogy kár lenne eldugni őket a világ bámuló tekintete és iruló-piruló arca elől.

erik_olovsson02.jpg

erik_olovsson03.jpg

erik_olovsson04.jpg

erik_olovsson05.jpg

erik_olovsson06.jpg

erik_olovsson07.jpg

erik_olovsson08.jpg

erik_olovsson09.jpg

erik_olovsson10.jpg

via: mymodernmet

A bejegyzés trackback címe:

https://manzardcafe.blog.hu/api/trackback/id/tr168809530

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása