Blogger barátok


baantal.jpg

 

NESTON_logo_new2.png

A feketét itt is jól főzik

Import Kávé

Café Shop

Lélegzetelállító kagylóinstallációk, ruhaszobrok, kinetikus gyönyörök

Lélegzetelállító kagylóinstallációk, ruhaszobrok, kinetikus gyönyörök

2016. szeptember 28. - Darqo

rowan_mersh01.jpg

Sosem gondoltam másként a kagylókra és más tengeri herkentyűkre, mint mondjuk remek lakberendezési kiegészítőkre, ékszerekre, vagy például a tengerpart órákon át tartó tüzetes átvizsgálásának okaként a hazaindulás előtti napon, pedig annyira kínálkozik művészeti installációk alapanyagaként is...

Rowan Mersh brit művész hívta fel erre az egyértelműségre a figyelmemet, brutálisan aprólékosan kidolgozott lenyűgöző domborműveivel, amelyekre perceken keresztül tátott szájjal bámulnék, ha élőben, személyesen is megnézhetném őket. A virtuális térben keringő fotókat nézegetve csak a szemem kerekedett a milliónyi kagylóból felépülő alkotások láttán, de talán ez is elég egyértelművé teszi, hogy milyen hatással vannak rám.

Ráadásul ez még csak egy része Mersh munkásságának, aki a mérhetetlenül gyönyörű kagylós sorozatán kívül a divattervezés területére is szívesen átsétálgat, úgynevezett „ruhaszobrokat” is készít, valamint interaktív és kinetikus installációkkal is gyakran kápráztatja e a rajongóit. Ezekről bővebben itt találtok információt.

rowan_mersh02.jpg

rowan_mersh03.jpg

rowan_mersh04.jpg

rowan_mersh05.jpg

rowan_mersh06.jpg

rowan_mersh07.jpg

rowan_mersh08.jpg

rowan_mersh09.jpg

rowan_mersh10.jpg

rowan_mersh11.jpg

rowan_mersh12.jpg

rowan_mersh13.jpg

rowan_mersh14.jpg

rowan_mersh15.jpg

rowan_mersh16.jpg

rowan_mersh17.jpg

via: colossal

A bejegyzés trackback címe:

https://manzardcafe.blog.hu/api/trackback/id/tr858854262

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása