Blogger barátok


baantal.jpg

 

NESTON_logo_new2.png

A feketét itt is jól főzik

Import Kávé

Café Shop

Elefánt, ami zsiráf, avagy szoborillúzió drótból hajtogatva

Elefánt, ami zsiráf, avagy szoborillúzió drótból hajtogatva

2016. szeptember 21. - Darqo

matthieu_robertortis01.png

A drótszobrászok alkotásaiért és az anamorfikus (adott nézőpontból értelmezhető) művekért külön-külön is rajongom, nemhogy egyben, de erre még csak most jöttem rá, hála Matthieu Robert-Ortis francia szobrásznak, aki ezt a két hozzávalót ötvözi, méghozzá nem is akárhogyan. A fenti képen látható elefánt egy zsiráf duót is magában rejt. De!

Robert-Ortis az alkotásával szeretné rábírni az átlagos nézőket, hogy legyenek egy kicsit kíváncsibbak, érdeklődőbbek, vizsgálják meg a művet, járják körbe, fedezzék fel és igyák magukba az egyes részleteket, gondolkodjanak rajta és így alakítsanak ki véleményt.

Nem kell sokkal több időt „pazarolni” a La révolution des Girafes című alkotásra, mint amit eredetileg szántak rá, csak néhány plusz másodperc, egy-két pillanat, de ezalatt mégis számtalan érzettel, gondolattal lesz teljesebb a világunk.

A francia szobrász weboldalán még néhány hasonló alkotás található, de remélem, nem ez volt az utolsó a sorban és még sok ugyanilyen remekművel jelentkezik majd a jövőben! Még több drótcsodáért katt ide.

matthieu_robert_ortis02.GIF

matthieu_robertortis03.png

via: mymodernmet

A bejegyzés trackback címe:

https://manzardcafe.blog.hu/api/trackback/id/tr838786316

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása