Blogger barátok


baantal.jpg

 

NESTON_logo_new2.png

A feketét itt is jól főzik

Import Kávé

Café Shop

Egy izgalmas képkeret és tiéd a 10.000 euró! - ArtZept 2016

Egy izgalmas képkeret és tiéd a 10.000 euró! - ArtZept 2016

2016. szeptember 16. - Darqo

zepter0.jpg

Őszinte leszek. Egészen addig, ameddig pár héttel ezelőtt szembe nem jött velem az ArtZept idei pályázata, a képkeretek világa teljes mértékben hidegen hagyott. Tudom, hogy van, ráadásul sokféle stílusban, formában, színben, méretben, de ennyiben ki is merült nálam a dolog, a lényeg úgyis az, ami a képkereten belül van, az emlékeink, amelyeket közé szorítunk. Annyira nem izgalmas téma, hogy arra szavak nincsenek.

Aztán jött ez a formatervezői pályázat, amelyben arra kérik az embereket, hogy tervezzenek kép-, fénykép-és tükörkeretek, és azt ígérik, hogy a legizgalmasabb pályaművel 10.000 eurót lehet nyerni. Jól olvastad az összeget! Még magam is elgondolkodtam azon, hogy jelentkeznem kellene, pedig semmi közöm a formatervezéshez. Izgatni kezdett a téma, hogy egy totál átlagos használati tárgyat hogyan lehet különlegessé tenni, de végül inkább maradtam annál, amihez értek, ezért számoltam be a felhívásról.

Most, hogy már csak 2 hétig lehet jelentkezni, ismét arra buzdítanék minden kreatív embert, hogy próbálja ki magát a témában, hiszen vesztenivaló nincs, viszont annál többet nyerhetünk mi egyszerű átlagemberek, amikor majd meglátjuk a pályaműveket. Kíváncsi vagyok, hogy azoknak az embereknek, akiknek az agya folyamatosan a formák világában kalandozik, hogyan tudják újra kitalálni, érdekessé, vágykeltővé, formabontóvá, szexivé, akár innovatívvá tenni a képkeretek konvencionális, sablonos és unalmas dimenzióját.

zepter1.jpg

Néhány részlet a pályázatról

A „A keretek művészete – Szépség keretei” című pályázaton történő részvételhez a pályázóknak az idei év témájához kapcsolódó pályaműveket kell benyújtaniuk, tehát asztalra vagy padlóra helyezhető, illetve falra akasztható kép-, fénykép-és tükörkeretek formaterveit. A pályázatok beküldésének határideje 2016. szeptember 30. A szakértőkből álló zsűri a három legsikeresebb munkát az alábbi díjakkal jutalmazza.

A fődíj 10.000 euró pénzjutalom, a második helyezett 4.000 euró, a harmadik helyezett 3.000 euró értékű Zepter terméket választhat majd magának. A cég továbbá egy promóciós különdíjat is átad, amely egy, a pályázaton részt vevő művész munkájának népszerűsítésére vonatkozik.

A Zepter International képviselői által kiválasztott egy vagy több pályamunka kis szériás gyártásba kerül (max. 100 db), az így készült darabok a világ minden táján a Zepter irodaépületeiben vagy üzlethelyiségeiben kerülnek beállításra.

A részletes pályázati kiírás az alábbi linken található, szerintem tényleg érdemes megpróbálni:

http://www.zeptermagazin.hu/artzept-2016-a-keretek-muveszete/

zepter2.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://manzardcafe.blog.hu/api/trackback/id/tr4111710067

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása