Blogger barátok


baantal.jpg

 

NESTON_logo_new2.png

A feketét itt is jól főzik

Import Kávé

Café Shop

Hangszórók likőrös hordóból

Hangszórók likőrös hordóból

2016. szeptember 07. - Darqo

bellaphone01.jpg

Egyre kevésbé lepődünk meg azon, hogy különböző újrahasznosított alapanyagokból készített lakberendezési kiegészítőket vagy más tárgyakat, esetleg ilyen anyagokkal megbolondított, feltuningolt kütyüket látunk, ami nem baj, mert azt is jelenti, hogy a hétköznapjaink részévé kezd válni a környezetvédelem. Persze azért az emberi leleményesség még mindig képes gyönyörködtetni és ezzel együtt még többeket rávenni a természettel való harmonikusabb együttélésre.

Engem például kilóra megvett Jordan Waraksa designer Bellaphone fantázianevű, a maga újrahasznosított „kopottasságában” is lenyűgöző hangszóró-sorozata. Az amerikai tervező által létrehozott Fiddle + Hammer forgalmazza a kézzel készített egyedi szépségeket, amelyek régi italos hordók maradványaiból, és természetesen pontos és precíz tervezői munka után kerülhetnek a portfóliójukba.

Amennyiben komolyan elgondolkodtál azon, hogy a haverok előtt ezzel feszítesz a következő házibulin, itt érdemes érdeklődnöd bővebb információk és árak miatt.

bellaphone02.jpg

bellaphone03.jpg

bellaphone04.jpg

bellaphone05.jpg

bellaphone06.jpg

bellaphone07.jpg

via: mymodernmet

A bejegyzés trackback címe:

https://manzardcafe.blog.hu/api/trackback/id/tr458783938

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása