Blogger barátok


baantal.jpg

 

NESTON_logo_new2.png

A feketét itt is jól főzik

Import Kávé

Café Shop

Robot rovarnemzetség Portsmouthból

Robot rovarnemzetség Portsmouthból

2016. szeptember 02. - Darqo

julie_alice_chappell01.jpg

Julie Alice Chappell brit művész megszállottan gyűjti a különböző újrahasznosítható kütyüalkatrészeket, hiszen sosem lehet tudni, melyik darabka lesz majd alkalmas építőelem a különleges robot rovar-és bogárnemzetség teremtményeinek készítése közben.

Többek között lepkék, szitakötők, csótányok érkeznek a mi világunkba a Portsmouthban élő és alkotó szabadúszó festő, fotós, szobrász fantáziavilágából. A legújabb lényeket időről időre meg is lehet vásárolni a művésznő Etsy boltjában, nem éppen olcsón, de valahol érthető, hogy megkéri az árát az alkotásoknak, hiszen a befektetett energia, munka, aprólékosság, kreativitás, igényesség nagyon sok pénzt megér.

Ha tetszenek ezek a cukiságok, akkor jó szívvel ajánlom figyelmedbe a Tom Hardwidge brit szobrászról, Justin Gershenson-Gates chicagói ékszerészről, valamint Edouard Martinet francia művészről és látványos alkotásaikról szóló bejegyzéseinket is.

julie_alice_chappell02.jpg

julie_alice_chappell03.jpg

julie_alice_chappell04.jpg

julie_alice_chappell05.jpg

julie_alice_chappell06.jpg

julie_alice_chappell07.jpg

julie_alice_chappell08.jpg

julie_alice_chappell09.jpg

julie_alice_chappell10.jpg

julie_alice_chappell11.jpg

julie_alice_chappell12.jpg

julie_alice_chappell13.jpg

julie_alice_chappell14.jpg

julie_alice_chappell15.jpg

via: colossal

A bejegyzés trackback címe:

https://manzardcafe.blog.hu/api/trackback/id/tr408834738

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása