Blogger barátok


baantal.jpg

 

NESTON_logo_new2.png

A feketét itt is jól főzik

Import Kávé

Café Shop

Világhírű kézillúziók

Világhírű kézillúziók

2016. augusztus 24. - Darqo

lisha_simpson01.jpg

Lisha Simpson ausztrál művész arc-és testfestőként keresi a kenyérre valót és „két gyönyörű gyermek édesanyja”. Ennél többet nem igazán árul el magáról, így az sem derült ki, hogy mi indította el azon az úton, hogy optikai illúziókat fessen a karjaira.

Lehet, hogy elsőre nem feltétlenül tűnik lényegesnek, hogy alkalmazottként vagy vállalkozóként hozta meg a döntést, de gyanítom, hogy mindazt a kreatív energiát, amelyet már beleölt ebbe a folyamatba, nem azért tette, hogy mások szekerét tolja. Ha pedig így van, ez mindenképpen ösztönzőleg hathat ránk, már amennyiben hagyjuk, hogy hasson ránk egy-egy ilyen bátor lépés az életben.

Lisha Simpson, aki valószínűleg azért rakta bele a „h” betűt a nevébe, hogy még véletlenül se tévesszék össze a világhíres rajzfilmkarakterrel, idén március végén posztolta a Instagram profilján az első kézillúziót, amely mind a mai napig meghatározza az irányvonalat. Persze a sikerhez az is kell, hogy a 21 éves tehetség igényesen kidolgozott alkotásokat készítsen, de elnézve a sorozatban eddig elkészült festményeket, ezzel nem volt és nem is lesz semmi gond.

Polipkarok, csontvázkéz, álomcsapda, zongorabillentyűzet, könnyed és nehéz témák, monokróm és vibrálóan színes alkotások váltogatják egymást, úgyhogy mindenki találhat kedvére valót a porfólióban.

lisha_simpson02.jpg

lisha_simpson03.jpg

lisha_simpson04.jpg

lisha_simpson05.jpg

lisha_simpson06.jpg

lisha_simpson07.jpg

lisha_simpson08.jpg

lisha_simpson09.jpg

lisha_simpson10.jpg

lisha_simpson11.jpg

lisha_simpson12.jpg

via: mymodernmet

A bejegyzés trackback címe:

https://manzardcafe.blog.hu/api/trackback/id/tr768831402

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása