Blogger barátok


baantal.jpg

 

NESTON_logo_new2.png

A feketét itt is jól főzik

Import Kávé

Café Shop

Rakétás asztal gyereklelkű gazdagoknak

Rakétás asztal gyereklelkű gazdagoknak

2016. augusztus 22. - Darqo

stelios_mousarris_rocket01.jpg

Az égbe törő rakéta-lábú üvegasztalról egyből a Duffy London design stúdió ugrott be, ők azok, akik hasonló, szokatlan megoldásokkal fűszerezett lakberendezési kiegészítőkkel hívják fel a figyelmet magukra rendszeres időközönként. Nem lőttem mellé, a képen látható szokatlan asztalt a korábban a Duffy Londonnál is dolgozó desiger, Stelios Mousarris tervezte.

A ciprusi székhelyű designer a gyerekkorából, az órákig tartó önfeledt játék emlékéből merített ihletet a tervezéskor, ezért a karikatúra-szerű füstfelhőt maguk mögött hagyó retro rakéták, amelyek egyébként stabil tartást biztosítanak a termetes üveglapnak, bármennyire is az ellenkezőjére tippelnénk.

A különböző technikákkal – esztergálás, 3D nyomtatásig, műgyanta öntés, kézzel faragott ívelt darabok – készített 120 cm széles és 43 cm magas asztal 5000 eurós áron várja gyereklelkű és/vagy gyerekkorba visszavágyó gazdag tulajdonosát.

stelios_mousarris_rocket02.jpg

stelios_mousarris_rocket03.jpg

via: colossal

A bejegyzés trackback címe:

https://manzardcafe.blog.hu/api/trackback/id/tr348831394

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása