Blogger barátok


baantal.jpg

 

NESTON_logo_new2.png

A feketét itt is jól főzik

Import Kávé

Café Shop

Tárol, hegyez, radíroz, avagy a legjobb dolog, ami a ceruzával történhet

Tárol, hegyez, radíroz, avagy a legjobb dolog, ami a ceruzával történhet

2016. augusztus 10. - Darqo

andrew_pyza01.jpg

Bár egyre inkább a valós vagy virtuális billentyűzetet nyomogatjuk, amikor a gondolatainkat fogalmazzuk meg valakinek, a kézírás, tollak, ceruzák remélhetőleg soha nem mennek ki a divatból. Andrew Pyza grafikus, designer is ebben reménykedett, amikor elkészítette praktikus irodai kiegészítőjét, a 3 az 1-ben ceruzát.

A Pencil+ fantázianevű használati tárgy-koncepció tulajdonképpen egy ceruza tárolására alkalmas eszköz, amit a tervező megbolondított egy hegyezővel és radírral. A segítségével akár a legapróbbá hegyezett ceruzát is könnyedén használhatjuk, ha kitörik a hegye, a tároló végén elhelyezkedő hegyezővel azonnal élezhetjük, a (nem tudom hová rejtett) radírral a hibákat is hamar törölhetjük, ráadásul a szállításnál a hegyével befelé elhelyezett ceruza mindig védelem alatt áll a sérülésekkel szemben.

Az elképzelések szerint a jövőben többfajta szín-és anyagkombinációban kapható kiegészítőről itt található még több információ, a beszerezhetőséggel kapcsolatban pedig annyit lehet tudni, hogy a kanadai születésű, Amszterdamban élő tervező hamarosan Kickstarter kampányt indít a megvalósítás érdekében.

andrew_pyza02.jpg

andrew_pyza03.png

andrew_pyza04.png

andrew_pyza05.png

andrew_pyza06.png

andrew_pyza07.jpg

via: mymodernmet

A bejegyzés trackback címe:

https://manzardcafe.blog.hu/api/trackback/id/tr488811972

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása