Blogger barátok


baantal.jpg

 

NESTON_logo_new2.png

A feketét itt is jól főzik

Import Kávé

Café Shop

Egy tetoválóművész világhíres játéka a konyhasóval

Egy tetoválóművész világhíres játéka a konyhasóval

2016. augusztus 08. - Darqo

dino_tomic01.jpg

Dino Tomic tetoválóművész, grafikus, tanár otthonosan mozog a hiperrealisztikus alkotások világában. A művészek között egészen sokan járnak hasonló cipőben, így mindenki a maga módján próbálja meg felhívni magára a figyelmet, hiszen az ingerküszöbünk olyan távol került tőlünk, hogy sajnos manapság önmagában már nem elég az a tény, hogy mérhetetlen aprólékossággal készítik el az alkotásaikat.

Mai témánk főszereplője, a Horvátországban született, Norvégiában élő tehetség például a közelmúltban azzal érte el a világszintű érdeklődést, hogy valósághű sógrafikáiról készített, párba állított általános és egy inverz fotók futótűzként terjedtek el a neten. A totálisan átlagos konyhasó felhasználásával formált pillanatművek egytől egyig lenyűgözőek, így megérdemelt a siker!

Dino Tomic tetoválással kapcsolatos oldalát itt, Facebookos rajongói oldalát itt, Instagramos profilját itt, Etsy boltját pedig itt találjátok. Hasonló hiperrealisztikus alkotásokról írt bejegyzéseinket errefelé olvashatjátok el.

dino_tomic02.jpg

dino_tomic03.jpg

dino_tomic04.jpg

dino_tomic05.jpg

dino_tomic06.jpg

dino_tomic07.jpg

dino_tomic08.jpg

dino_tomic09.jpg

via: mymodernmet

A bejegyzés trackback címe:

https://manzardcafe.blog.hu/api/trackback/id/tr238811808

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása