Blogger barátok


baantal.jpg

 

NESTON_logo_new2.png

A feketét itt is jól főzik

Import Kávé

Café Shop

Szakállas pin-up favágómaci tarol a neten

Szakállas pin-up favágómaci tarol a neten

2016. július 27. - Darqo

castigliano01.jpg

Megmondom, hogy mi hiányzott az életetekből, a pin-up modellként pózoló szakállas, aputestű favágó! Nyilván hülyeséget beszélek, de ha esetleg azt is hozzáteszem, hogy a címlapmaci jótékony célokra gyűjt a fotókkal és a velük ellátott termékeket, azért egy kicsit árnyaltabb lesz az iménti kijelentés.

Chad Castigliano esemény-és portréfotós és felesége találta ki a figyelemfelkeltő, ironikus és viccesen megfogalmazott projektet, amellyel a „Books to the Rescue!” nevű krízishelyzeteket átélt/átélő gyerekeket támogató nonprofit szervezet számára gyűjtenek.

Castigliano barátja, az arizonai tűzoltó, bizonyos Tim Wilson örömmel vállalta, hogy részt vesz ebben az akcióban, persze a feleségének jóváhagyása, sőt ösztönzése is biztos sokat segített a bátor lépés bevállalásán. Közösen kitalálták és létrehozták a „The Whimsical Woodsman” nevű karaktert, aki örömmel dobálja le magáról a ruhadarabokat és pózol a különböző munkaeszközökkel.

Együttműködésük sikerére jellemző, hogy elképesztő gyorsasággal gyűjti a rajongókat a ledér favágó, az akcióban létrehozott naptár, póló, bugyi, bögre és más tárgyak pedig úgy fogynak, mint a cukor, arról nem is beszélve, hogy rengeteg pozitív visszajelzést kapnak az emberektől azzal kapcsolatban, hogy a projekt jótékony hatással van az önelfogadásra. Ha szeretnél te is segíteni, akkor ide kattintva rendelhetsz a különböző termékekből.

castigliano02.jpg

castigliano03.jpg

castigliano04.jpg

castigliano05.jpg

castigliano06.jpg

castigliano07.jpg

castigliano08.jpg

castigliano09.jpg

via: mymodernmet

A bejegyzés trackback címe:

https://manzardcafe.blog.hu/api/trackback/id/tr998806210

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása