Blogger barátok


baantal.jpg

 

NESTON_logo_new2.png

A feketét itt is jól főzik

Import Kávé

Café Shop

Azt hiszed, hogy egy farkast látsz a képen?

Azt hiszed, hogy egy farkast látsz a képen?

2016. július 25. - Darqo

johannes_stotter_wolf01.jpg

Johannes Stötter világhíres német testfestő, zenész lenyűgöző alkotásaira, optikai illúzióira már többször rácsodálkoztunk. Először akkor dobtunk egy hátast, amikor kiderült, hogy az általa bemutatott papagáj nem is papagáj, hanem egy tökéletesre festett és pozícióba állított, meg persze egy kis photoshopos utókezelésen átesett modell.

Gondolom, rájöttetek a bevezetőből, hogy a fenti képen sem egy farkas szerepel...Ezúttal is ugyanaz a folyamat, „csak” itt több ember, pontosabban három türelmes hölgy segítségével hozta létre az illúziót a 2012-ben testfestő világbajnoknak választott művész.

Az ilyen alkotások könnyed, mégis tökéletes példával szolgálnak a közhelyes, mégis fontos és súlyos mondanivalóval rendelkező, nálunk is többször megjelenő gondolattal kapcsolatban, miszerint nem szabad az első benyomások alapján végbemenő következtetéseket levonni, ítélkezni, de ezt nem lehet elégszer hangoztatni, úgyhogy ahányszor csak alkalmam lesz rá, újra és újra le fogom írni...

johannes_stotter_wolf02.gif

via: mymodernmet 

A bejegyzés trackback címe:

https://manzardcafe.blog.hu/api/trackback/id/tr848912602

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása