Blogger barátok


baantal.jpg

 

NESTON_logo_new2.png

A feketét itt is jól főzik

Import Kávé

Café Shop

Szuperhősös könyvespolcok rajongóknak

Szuperhősös könyvespolcok rajongóknak

2016. július 13. - Darqo

burak_dogan01.png

A szuperhősfanatikusok pénztárcájának, bankszámlájának tartalmáért óriási harc folyik a gyártók részéről. Az – egyébként általam is gyűjtött – ágyneműhuzatok, bögrék, hátizsákok akciófigurák és más hasonló, tömeggyártással viszonylag könnyedén előállítható tárgyak tengeréből azért szerencsére időről időre felbukkan valami egyedi, amire örömmel csodálkozik rá a nem rajongók többsége is. Jelen esetben Burak Doğan nem közelmúltban indított sorozatára gondolok.

A török ipari formatervező idén február óta szuperhősök logóit formázza könyvespolcokká, amellyel az elmúlt hónapokban természetesen óriási érdeklődést váltott ki saját maga, vállalkozása és lakberendezési kiegészítői körül. Eddig Superman, Wonder Woman, Amerika Kapitány, S.H.I.E.L.D. és a Zöld íjász logója jelent meg a kollekcióban.

A képeket nézegetve úgy tűnik, hogy egyelőre valószínűleg csak igényfelmérésről van szó és nem tényleges, megvásárolható termékekről, de a gyanítom, hogy nem kell sokat várni és a koncepcióból valóság lesz, remélhetőleg folyamatosan bővülő választékkal!

burak_dogan02.jpg

burak_dogan03.jpg

burak_dogan04.jpg

burak_dogan05.jpg

burak.jpg

via: mymodernmet

A bejegyzés trackback címe:

https://manzardcafe.blog.hu/api/trackback/id/tr948856474

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása