Blogger barátok


baantal.jpg

 

NESTON_logo_new2.png

A feketét itt is jól főzik

Import Kávé

Café Shop

Ülnél-e egy Boeing 737-es hajtóművében?

Ülnél-e egy Boeing 737-es hajtóművében?

2016. július 08. - Darqo

boeing737_chair01.jpg

Ha úgy döntenél, hogy különleges bútorokkal töltenéd meg a lakásodat, ezen belül is kifejezetten vonzanak a kiszuperált közlekedési eszközökből, ezek darabjaiból, alkatrészeiből készített lakberendezési kiegészítők, ja és nem mellesleg még sok-sok pénzed is van, akkor a Fallen Furniture egy remek alternatíva lehet a számodra!

A brit manufaktúra katonai és polgári repülőgépekből származó, innovatív formában újraértelmezett és aprólékosan kidolgozott bútorai közül a Boeing 737-es hajtómű áramvonalas burkolatából kialakított masszív fotelről készített fotók hódítanak a világhálón.

A 2×2×2 méteres behemót ülőalkalmatosság áráról, valamint arról, hogy mennyi készült vagy igény esetén mennyi készülhet belőle, nem árulnak el semmit a weboldalukon, viszont lehet érdeklődni a részletekkel kapcsolatban, és állításuk szerint 24 órán belül választ is kaphatunk a luxustermékkel kapcsolatban.

Nem ez az egyedüli különlegesség a bútorgyártó cég portfóliójában, a lámpák, vitrinek, asztalok, bárpultok legalább ennyire érdekesek. Ha sikerült felkelteni az érdeklődésedet, itt böngészhetsz tovább a fotók megnézése után.

boeing737_chair02.jpg

boeing737_chair03.jpg

boeing737_chair04.jpg

via: colossal

A bejegyzés trackback címe:

https://manzardcafe.blog.hu/api/trackback/id/tr18851886

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása