Blogger barátok


baantal.jpg

 

NESTON_logo_new2.png

A feketét itt is jól főzik

Import Kávé

Café Shop

Esőben aktivizálódó aszfaltgyönyörök

Esőben aktivizálódó aszfaltgyönyörök

2016. május 23. - Darqo

saic01.jpg

A School of Art Institute of Chicago művészei és a PANTONE együttműködésében Szöul szürke utcáit szeretnék egy kicsit vidámabbá tenni. A Project Monsoon című különleges közösködés harmadik főszereplője a monszun, hiszen nedvesség hatására aktivizálódó festményekkel tervezték megbolondítani az utcákat.

A kétszeres díjnyertes projekt leírásában úgy hivatkoznak az ötlettulajdonosok, Seunghoon Shin, Yoonshin Kim, Nu Ri Kim és James Lee a tavaly februárban közzétett koncepcióra, hogy az alkotásokat már „megfestették”, de valószínűleg csak digitálisan, a valóságban egyébként túl sok nyoma nincs (még esőben sem), mindenhol ugyanazok a fotók/tervek lelhetőek fel, nagyjából ugyanazzal a szöveggel. (Ha van pontosabb infótok a dologról, kommenteljetek! Köszi!)

Ettől még persze egy látványos és különleges projektről van szó, amely remélhetőleg hamarosan ténylegesen is megvalósulhat!

saic02.jpg

saic03.jpg

saic04.jpg

saic05.jpg

saic06.jpg

saic07.jpg

saic08.jpg

via: mymodernmet

A bejegyzés trackback címe:

https://manzardcafe.blog.hu/api/trackback/id/tr138102360

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása