Blogger barátok


baantal.jpg

 

NESTON_logo_new2.png

A feketét itt is jól főzik

Import Kávé

Café Shop

Kézzel készített porcelán USA

Kézzel készített porcelán USA

2016. május 18. - Darqo

corbe_plate01.jpg

A Corbé nevű amerikai cég szokatlan és látványos tál-kollekcióval hívta fel magára a figyelmet pár évvel ezelőtt egy sikeres Kickstarter kampány keretén beül. Ryan és Kaitlyn Lawless tulajdonosok azt találták ki, hogy az Amerikai Egyesült Államok 50 államát formázzák majd meg porcelánból. Hamar összegyűlt a pénz az ambiciózus projekt megvalósításra, kis idő elteltével pedig azt is megoldották, hogy bárki hozzájuthasson a kollekcióhoz.

A porcelánból és kézzel készített, körülbelül 30-40 centiméter átmérőjű konyhai kiegészítők szerencsére egyenként is megvásárolhatóak, nem kell egyszerre mindet megvenni ahhoz, hogy élvezhessük a fura alakú tálalók okozta élményeket.

Mindamellett, hogy egyben és külön-külön is szépen kivitelezett tárgyakról van szó, egy rafináltan kitalált projekt is egyben, hiszen a megszállottaknak a pénztárca vastagságától függően hosszabb rövidebb ideig van mit gyűjtögetni. Az egészen elfogadható áron, 80 dollárért beszerezhető designer-konyhai kiegészítőkről itt találtok még több információt.

Vajon Magyarország 19 megyéje porcelánból, hasonló módon megformázva vajon kelendő lenne?

corbe_plate02.jpg

corbe_plate03.jpg

corbe_plate04.jpg

corbe_plate05.jpg

corbe_plate06.jpg

corbe_plate07.jpg

corbe_plate08.jpg

via: mymodernmet

A bejegyzés trackback címe:

https://manzardcafe.blog.hu/api/trackback/id/tr818107912

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása