Blogger barátok


baantal.jpg

 

NESTON_logo_new2.png

A feketét itt is jól főzik

Import Kávé

Café Shop

Agyak, fogsorok, szemek, avagy szürreális kollekcióval hódít az IKEA – GILTIG kollekció / X

Agyak, fogsorok, szemek, avagy szürreális kollekcióval hódít az IKEA – GILTIG kollekció / X

2016. május 04. - Darqo

giltig01.png

A szürreális, szokatlan művészeti alkotások, design tárgyak, épületek általában megtalálják a szívemhez vezető utat. Sokat gondolkodtam már azon, hogy milyen hozzávalókat kell ötvöznie az alkotóknak ahhoz, hogy megszerettessék velem az átlagostól különböző mértékben, de mindenképpen eltérő műveiket, ám egyelőre még nem jöttem rá a megoldásra.

giltig02.gif

Az viszont biztos, hogy Katie Eary londoni divattervezőnek és az IKEA számára tervezett új, limitált szériás agyas, fogsoros, szemes, élénk színű és különleges lakberendezési kiegészítőinek az első pillanatban sikerült ez a bravúr. A GILTIG kollekció esetében mondjuk a vidám, eleven, harsány színek – amelyek persze arra is jók, hogy a témák komolyságát, élét egy kicsit tompítsák – sokat tesznek hozzá ehhez az érzéshez.

giltig03.gif

Katie Eary egyébként elsősorban férfiak számára tervez ruhadarabokat, több mint 7 éve, az IKEA pedig felfigyelve az harsány és provokatív alkotásokra, felajánlotta a tervező számára, hogy jellegzetes mintáit a lakberendezésben is kamatoztathatja. Az eredmény a szóban forgó GILTIG – egy olyan termékeket tartalmazó kollekció, ami mellett pró és kontra nem lehet szó nélkül elmenni. Asztalterítő, tányér, szervírozótál, pohár, lámpabura, táska, fali dísz, sok minden van benne, ami szem-szájnak ingere lehet.

201632_lemp01a_02_ph132072.gif

A GILTIG csak néhány hétig elérhető, úgyhogy érdemes ráröpülni a neked tetsző darabokra, ameddig még lehet kapni! Most nem tudom azt mondani, hogy kiemelem a kedvenceimet, mert nagyjából az egész kollekció megkapja tőlem ezt a címkét, olyannyira, hogy minden valószínűség szerint még évek múlva is emlékezni fogok rá.

giltig04.jpg

giltig05.jpg

giltig06.jpg

giltig07.jpg

giltig08.jpg

giltig09.jpg

giltig10.jpg

giltig11.jpg

giltig12.jpg

giltig13.jpg

giltig14.jpg

giltig15.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://manzardcafe.blog.hu/api/trackback/id/tr618679722

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása