Blogger barátok


baantal.jpg

 

NESTON_logo_new2.png

A feketét itt is jól főzik

Import Kávé

Café Shop

Az aranyhalak most sem azok, aminek látszanak

Az aranyhalak most sem azok, aminek látszanak

2016. május 02. - Darqo

riusuke_fukahori01.jpg

Bár úgy tűnhet, de a most következő képeken egyetlen egy valódi élőlény sem szerepel, minden „csupán” festményillúzió. Azok, akik rendszeres olvasói a Manzárdnak, ehhez hasonlóval már többször találkozhattak nálunk, úgyhogy nekik nem lesz újdonság, ha azt mondom, hogy hiperrealisztikus, háromdimenziós festményekről van szó.

Ezúttal Riusuke Fukahori japán művész legújabb alkotásai közül hoztam néhány képet nektek, akiről még 2012-ben írtunk először. A tehetség végtelenül különleges, aprólékos és időigényes technikát alkalmaz, vékony rétegekben gyantát önt az éppen aktuális tárolóeszközbe, majd száradás után ráfesti az élőlény, élőlények soron következő részleteit. A hihetetlenül élethű végeredmény minden esetben lélegzetelállító és lenyűgöző, belőlem a legnagyobb tiszteletet váltja ki a művész iránt.

Ha tetszenek a posztban látható alkotások, akkor Keng Lye, Szingapúrban élő és dolgozó művész munkásságát is ajánlom a figyelmetekbe, valamint errefelé még több hiperrealisztikus alkotást találtok.

riusuke_fukahori02.jpg

riusuke_fukahori03.jpg

riusuke_fukahori04.jpg

riusuke_fukahori05.jpg

riusuke_fukahori06.jpg

riusuke_fukahori07.jpg

riusuke_fukahori08.jpg

riusuke_fukahori09.jpg

riusuke_fukahori10.jpg

riusuke_fukahori11.jpg

riusuke_fukahori12.jpg

via: colossal

A bejegyzés trackback címe:

https://manzardcafe.blog.hu/api/trackback/id/tr588107880

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása