Blogger barátok


baantal.jpg

 

NESTON_logo_new2.png

A feketét itt is jól főzik

Import Kávé

Café Shop

Símaszk, ami előhozza belőled az állatot

Símaszk, ami előhozza belőled az állatot

2016. január 15. - Darqo

teya_salat01.jpg

Ha szeretsz síelni és amiatt sincsenek rossz érzéseid, ha jó hosszan megbámulnak az emberek, de nem feltétlenül a technikád, hanem az öltözéked miatt, akkor figyelmedbe ajánlom Teya Salat orosz tetkómodell símaszk-kollekcióját.

Lehet azt mondani, hogy nem túl kreatív, kábé Ctrl+c, Ctrl+v tervezői folyamat után az egyes símaszkokra állatok „arcát” montírozta a tervező. Bár az igazi kreativitás szerintem nem itt kezdődik, azért még szeretem az ötletet, és a kiegészítők cukiságát, a kivitelezésbe, marketingtevékenységbe fektetett energiát nem tudom elvitatni a tervezőnőtől. Ha kedved tartja macskaként (sőt Grumpy Cat-ként is), mosómedveként, hópárducként vagy éppen pandaként hódíthatod meg a lejtőket és a téged bámulók szívét.

Amennyiben vásárolnál belőlük, ide érdemes kattintanod.

teya_salat02.jpg

teya_salat03.jpg

teya_salat04.jpg

teya_salat05.jpg

teya_salat06.jpg

teya_salat07.jpg

teya_salat08.jpg

teya_salat09.jpg

via: mymodernmet

A bejegyzés trackback címe:

https://manzardcafe.blog.hu/api/trackback/id/tr768088816

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása