Blogger barátok


baantal.jpg

 

NESTON_logo_new2.png

A feketét itt is jól főzik

Import Kávé

Café Shop

Random életképek eldobható vásznakon

Random életképek eldobható vásznakon

2016. január 11. - Darqo

mariya-suzuki01.jpg

Mariya Suzuki illusztrátor diákként rengeteg időt töltött a barátaival a kaliforniai főiskolájuk közelében található különböző kávézókban. Nem egy művészről szólna az év első, új témát bemutató bejegyzése, ha nem úgy folytatnám a posztot, hogy a fiatal tehetség végtelenül unalmasnak találta a fehér papírpoharakat, amelyekben a kávét felszolgálták nekik…

...így kitalálta, hogy majd ő felcicomázza őket, pontosabban az aktuális helyszín hétköznapját megelevenítő random életképpel díszíti majd az eldobható vásznakat. Persze ez mostanában még nem lenne elég a sikerhez, hiszen számtalan hasonló projekttel találkozhatunk, de Mariya egyedi stílusának köszönhetően mégis ezzel a sorozattal ért el nagyobb figyelmet maga körül. Mi szeretjük!

A weboldalához képest Instagramos profilján gyakrabban frissül a portfólió, úgyhogy ajánljuk ezt is figyelmetekbe, valamint még több kávés jóságot találtok errefelé.

mariya-suzuki02.jpg

mariya-suzuki03.jpg

mariya-suzuki04.jpg

mariya-suzuki05.jpg

mariya-suzuki06.jpg

mariya-suzuki07.jpg

via: design taxi

A bejegyzés trackback címe:

https://manzardcafe.blog.hu/api/trackback/id/tr888006799

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása