Blogger barátok


baantal.jpg

 

NESTON_logo_new2.png

A feketét itt is jól főzik

Import Kávé

Café Shop

Aludnál a Millennium Falcon-ban?

Aludnál a Millennium Falcon-ban?

2015. december 14. - Darqo

starwarsbed01.jpg

Mit nem adtam volna gyerekként, ha olyan lehetőségeim lettek volna, mint a mai fiataloknak. Ez nagy általánosságban is elmondható, de a heti témánkat, a Star Wars-t illetően is igaz. Mert bizony manapság bármihez hozzá lehet jutni, ami ugye a 80-as években nem igazán volt így.

Nekem (és hozzám hasonlóan még biztos, hogy sokaknak) az marad, hogy lassan araszolva a 40-hez, most vásárolgatok ilyen-olyan Star Wars-os relikviákat, és élem át újra a gyerekkoromat, ami egyébként baromi jó érzés, csak kissé furcsa, hogy most, őszülő szakállal az arcomon röptetem a Millennium Falcon-t…

Ha gyerek lennék, tuti, hogy megőrülnék egy olyan ágyért, ami a képeken látható, és amit a Pottery Barn Kids készített. Sajnos a cég meglehetősen borsos áron kínálja az érdeklődők számára, de nem is ez lényeg, hiszen nagyon kreatív szülők maguk is készíthetnek hasonló tárgyakat a gyerekeiknek (vagy maguknak). A címben feltett kérdés is inkább költői és a csak a bennünk élő gyereknek szól, meg persze a gyerekes szülőknek, akik manapság bármit megadhatnak a szintén rajongó csemetéjüknek.

Ha a még több Star Wars-os bejegyzést olvasgatnál, ide érdemes kattintanod.

starwarsbed02.jpg

starwarsbed03.jpg

starwarsbed04.jpg

starwarsbed05.jpg

via: mymodernmet

A bejegyzés trackback címe:

https://manzardcafe.blog.hu/api/trackback/id/tr168094544

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása