Blogger barátok


baantal.jpg

 

NESTON_logo_new2.png

A feketét itt is jól főzik

Import Kávé

Café Shop

Gyertek a sötét oldalra, van gofrink!

Gyertek a sötét oldalra, van gofrink!

2015. december 11. - Darqo

death_star_waffle01.jpg

Már csak pár napot kell várni és bemutatják Star Wars legújabb részét a mozikban, de ezzel semmi újdonságot nem mondok, hacsak nem a világtól teljesen elzárva élted az életedet az elmúlt hónapokban. Arra gondoltunk, hogy egy kicsit mi is fokozzuk a várakozást és bemutatóig fennmaradó (munka)napokon néhány poszt erejéig megmutatjuk, hogy az elmúlt időszakban milyen hatással volt a művészetre, designra a kultikus filmsorozat.

Természetesen a konyha sem maradhat ki a szórásból, hiszen a Star Wars rajongók tökéletes reggelijéhez mindenképpen kell valami, amelynek segítségével Star Wars-ossá lehet tenni a nap legfontosabb étkezését. A rengeteg lehetőség közül mi most a ThinkGeek által forgalmazott Halálcsillag-gofrisütőt ajánljuk figyelmetekbe.

Még több Star Warso-os mindenfélét találtok errefelé, talán még nem késő beszerezni őket karácsonyig.

Korábban is írtunk már ebben a témában, úgyhogy a még több Star Wars-os bejegyzést olvasgatnál, ide érdemes kattintanod.

death_star_waffle02.jpg

via: mymodernmet

A bejegyzés trackback címe:

https://manzardcafe.blog.hu/api/trackback/id/tr218094458

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása