Blogger barátok


baantal.jpg

 

NESTON_logo_new2.png

A feketét itt is jól főzik

Import Kávé

Café Shop

Gyümölcsök, amelyeket inkább meggyújtanál

Gyümölcsök, amelyeket inkább meggyújtanál

2015. december 09. - Darqo

asta_candles02.jpg

Két évvel ezelőtt egy minden valószínűség szerint forró augusztusi napon jelent meg a bejegyzés a dinnyéről, amit ehetetlenségétől függetlenül is jó szívvel ajánlottunk figyelmetekbe. Nem véletlen, hiszen egy végtelenül igényesen és élethűen kidolgozott gyertyáról volt szó a dinnye képében, amelyet egy litván hölgy, bizonyos Asta készít a legjobb anyagokból és természetesen kézzel.

A különleges lakberendezési kiegészítőket az általa életre keltett LessCandles nevű cégen keresztül forgalmazza Etsy boltjában, az elmúlt években szerencsére töretlen sikerrel és még több élethű gyümölccsel a portfólióban. Az egyediséghez mérten elfogadható áron vásárolhattok belőlük (vagy például az új, karácsonyi kollekcióból) errefelé.

asta_candles03.jpg

asta_candles04.jpg

asta_candles01.jpg

via: colossal

A bejegyzés trackback címe:

https://manzardcafe.blog.hu/api/trackback/id/tr558088796

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása