Blogger barátok


baantal.jpg

 

NESTON_logo_new2.png

A feketét itt is jól főzik

Import Kávé

Café Shop

Soha többé eltépett papírlapok, itt a mágneses füzet

Soha többé eltépett papírlapok, itt a mágneses füzet

2015. november 24. - Darqo

rekonect1.gif

A füzetből kitépett papírlap nem mindig az idealisztikus elképzeléseink szerint válik el a füzet gerincétől; valószínűleg kevés olyan ember él a Földön, aki ne tapasztalta volna már meg ezt a meglehetősen idegesítő dolgot.

A Rekonect Notebook viszont megpróbál egy jópofa alternatív megoldást nyújtani arra, hogy soha-soha többet ne tépjünk bele a számunkra fontos és birtokolni kívánt információba. Az innovatív mágneses gerincű füzetből ugyanis könnyedén „kitéphetőek”, sőt természetesen vissza is helyezhetőek a szintén mágneses élű és választható mintákkal megbolondított papírlapok.

A különleges jegyzetfüzet megvalósításáért indított Kickstarter kampány őrületesen sikeres, nem egészen két hét alatt a szükséges összeg több mint duplája gyűlt össze. Ha te is szeretnél egyet magadnak a 2016 tavaszától kapható Rekonect-ből, ide kell kattintanod.

rekonect2.jpg

rekonect3.jpg

rekonect4.gif

rekonect5.gif

via: mymodernmet

A bejegyzés trackback címe:

https://manzardcafe.blog.hu/api/trackback/id/tr238102336

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása