Blogger barátok


baantal.jpg

 

NESTON_logo_new2.png

A feketét itt is jól főzik

Import Kávé

Café Shop

Ágyasztallal az irodai szunyókálásokért

Ágyasztallal az irodai szunyókálásokért

2015. november 11. - Darqo

studio_nl_desk01.png

Nem kell brit tudósnak lennünk, hogy megállapítsuk, a délutáni szunyókálásnak bizony nagyon-nagyon jótékony hatása van a szervezetünkre, attól függetlenül, hogy otthon vagy éppen munkahelyen vagyunk éppen. Ez utóbbiban nyújthat segítséget Studio NL építészeti-és design stúdió ötlete, az ágyasztal.

A zseniális kettő az egyben megoldás íróasztalként is tökéletesen funkcionál, hiszen a lakkozott fa asztallap bőséges helyet kínál a számítógép és egyéb kellékek tárolására, az oldallapok elmozdításával ízlés szerint szellős vagy éppen zártabb alvókuckóra tehetünk szert.

Persze egy kis energiaráfordítással ezt bármelyik asztallal meg lehet csinálni, de egyrészt tuti, hogy nem csináljuk meg, másrészt az is mellette szól, hogy ezzel az egyértelműsített funkcióval „legálisan”, csodálkozó arcok nélkül szundikálhatunk kedvünkre az irodában...és még tévé is van benne...sajnos egyelőre csak prototípusról van szó.

studio_nl_desk02.png

studio_nl_desk03.png

studio_nl_desk04.png

studio_nl_desk05.png

via: mymodernmet

A bejegyzés trackback címe:

https://manzardcafe.blog.hu/api/trackback/id/tr398047274

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása