Blogger barátok


baantal.jpg

 

NESTON_logo_new2.png

A feketét itt is jól főzik

Import Kávé

Café Shop

Befőttes gumi, ami boldoggá tesz

Befőttes gumi, ami boldoggá tesz

2015. november 03. - Darqo

befottes_gumi01.jpg

Ki gondolná, hogy egy olyan végtelenül semmitmondó és hétköznapi használati tárgyat is érdekessé lehet tenni, mint a befőttes gumi? Sőt mi több, nem csak érdekessé, hanem kifinomulttá és elegánssá is lehet varázsolni, és ezzel együtt arra ösztönözni a felhasználót, hogy ne fiókokban vagy spájzokban rejtegesse, hanem a nagyvilág szemei elé tárja a látványt.

Aso Yu japán designer újragondolt befőttes gumijának sikerült ez a bravúr, az apró masnival felturbózott MIZUHIKIBAND az első pillanatban felkeltette a figyelmünket minket. A cukiság egy korábbi prototípusa a 2013-as Kokuyo Design Awards-on tűnt fel, amelynek tematikája a „boldog design” volt, az elvárásoknak pedig tökéletesen eleget téve azonnal levette a lábairól és jókedvere derítette az embereket és persze a zsűrit is.

A siker nem igazán volt kérdéses, a versenyen díjat is nyert, illetve később kereskedelmi forgalomba is került a végleges változat. Ha a képek átnézése után ellenállhatatlan vágyat éreznél a használatára, errefelé lehet beszerezni.

befottes_gumi02.jpg

befottes_gumi03.jpg

befottes_gumi04.jpg

befottes_gumi05.jpg

via: colossal

A bejegyzés trackback címe:

https://manzardcafe.blog.hu/api/trackback/id/tr388006781

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása