Blogger barátok


baantal.jpg

 

NESTON_logo_new2.png

A feketét itt is jól főzik

Import Kávé

Café Shop

Gigantikus olajfák sárga égbolttal és Nappal

Gigantikus olajfák sárga égbolttal és Nappal

2015. október 28. - Darqo

stan_herd01.jpg

Számtalan hasonlóan érdekes projekttel találkozhattatok már a Manzárd Cafén, egészen egyszerűen azért, mert mindig földhöz vág minket, ha valaki képes heteket, hónapokat tölteni azzal, hogy létrehozzon egy komplex, minden részletében aprólékos kidolgozást igénylő és ráadásul gigantikus méretű művészeti alkotást.

A mai poszt témájául szolgáló gyönyörűség készítőjéről, Stan Herd amerikai „földművészről” egyébként korábban már írtunk, hasonló alkotásaival kapcsolatban.

A természet művészi megmunkálásával több mint 30 éve foglalkozó művész ezúttal a Minneapolis Institute of Art megbízásából egy 1,2 hektáros földterületen álmodta és valósította meg legújabb művét, Van Gogh 1889-ben festett, Olajfák sárga égbolttal és Nappal című olajfestményének monumentális változatát, a minneapolisi repülőtér közlében.

stan_herd02.jpg

stan_herd03.jpg

stan_herd04.jpg

stan_herd05.jpg

via: colossal

A bejegyzés trackback címe:

https://manzardcafe.blog.hu/api/trackback/id/tr187962330

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása