Blogger barátok


baantal.jpg

 

NESTON_logo_new2.png

A feketét itt is jól főzik

Import Kávé

Café Shop

Nyerj Electrolux porszívót!

Nyerj Electrolux porszívót!

2015. október 10. - Darqo

edl_jatek01.jpg

Szeptember közepén hoztuk a jó hírt, miszerint egy hazai diák bekerült az Electrolux Design Lab idei döntőjébe. Tobias Tsamisis, a Moholy-Nagy Művészeti Egyetem ösztöndíjas hallgatója egy interaktív jövőbeli osztályterem ötletével jutott a legjobbak közé. Tobias mellett 5 további pályázó van versenyben a fődíjért, a 10.000 euró összegű jutalomért és a 6 hónapos fizetett gyakornoki állásért az Electrolux globális tervezőközpontjában.

A döntő jövő héten csütörtökön, október 15. 19 órakor lesz Helsinkiben, amelyen az Electrolux jóvoltából mi is részt vehetünk (úgyhogy élő közvetítés is lesz!), a hangulatfokozás érdekében pedig indítunk egy gyors és egyszerű játékot, amelyben egy dizájnos, fémházas, csokibarna-metál színű és többek közt Red Dot díjas Electrolux Ergorapido 2-in-1 vezeték nélküli kézi porszívót lehet nyerni.

A feladat rémségesen egyszerű, tippeljétek meg, hogy a 6 döntős közül szerintetek ki fog nyerni idén? A tippeteket, pontosabban a szerintetek nyertes döntős nevét október 15-én 18 óráig küldhetitek el „manzard.cafe.electrolux@gmail.com” email címre. A nyertest október 16-án sorsolja ki és emailben értesíti az Electrolux. A nyertes futárszolgálaton keresztül kapja majd meg a nyereményét.

A 2015-ös Electrolux Design Lab verseny döntősei:

Textilápolás kategória:

Levegőtisztítás kategória:

Főzés kategória:

edl_jatek02.jpg

edl_jatek03.jpg

edl_jatek04.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://manzardcafe.blog.hu/api/trackback/id/tr687954340

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása