Blogger barátok


baantal.jpg

 

NESTON_logo_new2.png

A feketét itt is jól főzik

Import Kávé

Café Shop

Helyre folyó pontos idő

Helyre folyó pontos idő

2015. október 08. - Darqo

clock-1.gif

Mi történne, ha a digitális óra és a lávalámpa szerelméből gyermek foganna? Olyan különleges, gyönyörűséges óra látna napvilágot, amelyben a pontos idő szó szerint a helyére folyna. Ez a meglehetősen szürreális gondolat kerített hatalmába Zelf Koelman designer elképesztő órája láttán.

A Ferrolic órakoncepcióban a mágneses térben erősen polarizálható, úgynevezett ferrofluid folyik a helyére a percek múlásával. Én azok közé tartozom, akik az ilyen brutálisan jó illúziók esetében nem kíváncsiak az egyéb technikai részletekre, de ha te igen, akkor ide érdemes kattintanod.

A Ferrolic fejlesztés alatt van, 24 darabos sorszámozott, limitált kiadás készült belőle, méregdrágán. Képes volnék órákig elnézni egy ilyen órát, úgyhogy csak reménykedni tudok, hogy az ára valamikor egy kicsit pénztárca barátabb lesz.

via: colossal

A bejegyzés trackback címe:

https://manzardcafe.blog.hu/api/trackback/id/tr327809192

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása